Moero Crystal H – Eerste 47 minuten

Moero Crystal H – Eerste 47 minuten

Vraagt ​​u zich af of Moero Crystal H op de Nintendo Switch misschien iets te veel voor u is? Dankzij Nintendo Hall kun je de eerste 47 minuten bekijken.

Moero Crystal H ziet spelers in de schoenen van Zenox – die op zoek gaat naar heilige lingerie, terwijl hij daarbij ongeveer 80 monstermeisjes tegenkomt!

video
play-rounded-fill

Over Moero Crystal H

Kruip in de huid van “Lucky Pervert” Zenox terwijl hij op een missie begint om de Bra of Darkness terug te vinden van een mysterieuze dief die monstermeisjes door het hele land corrumpeert.

In deze verbeterde “Hyper” -versie van first-person dungeon RPG Moero Crystal ontmoet en rekruteer je meer dan 80 monstermeisjes, inclusief alle voorgaande DLC-personages, in een geremasterde HD-presentatie en voor het eerst ondertiteld in het Engels! </ p >

Kenmerken:

  • Doorkruis enorme op rasters gebaseerde kerkers in een moderne draai aan traditionele RPG-verkenning.
  • Ervaar uitdagende maar benaderbare gevechtsmechanica, met moeilijkheidsgraad die halverwege het spel kan worden aangepast.
  • Opslaan, vrijgeven of invoegen zoals Zenox de partij beveelt met zijn rechtvaardige verlangens!
  • Klim aan boord van de “Funyaton-Go” in shoot’em up-levels om speciale kerkers te onthullen die verborgen zijn in de monstermeisjes.
  • Upgrade woonruimtes en koppel monstermeisjes als kamergenoten.
  • Ontdek intimiteitsevenementen en speciale eindes voor elk van de 80+ monstermeisjes!

Moero Crystal H is op 17 september 2020 in de Nintendo Switch eShop verschenen.

Ad