Mojang voegt cloudondersteuning toe aan Minecraft Dungeons

Mojang voegt cloudondersteuning toe aan Minecraft Dungeons

Mojang , ontwikkelaars achter Minecraft Dungeons, hebben aangekondigd dat het vermakelijke coöpavontuur cloud-saves zal krijgen.

Vanaf woensdag 5 mei kunt u een back-up van uw gegevens maken op de servers van Mojang en Microsoft. Het is niet duidelijk of je een Nintendo Switch Online-abonnement nodig hebt om cloudopslag in te schakelen of dat ze standaard worden opgeslagen op Mojang en de servers van Microsoft.

Over Minecraft Dungeons

Vecht je een weg door een geheel nieuw actie-avonturenspel, geïnspireerd door klassieke kerkercrawlers en dat zich afspeelt in het Minecraft-universum! Trotseer de kerkers alleen of werk samen met vrienden! Maximaal vier spelers kunnen samen vechten door actievolle, met schatten gevulde, enorm gevarieerde levels – allemaal in een epische zoektocht om de dorpelingen te redden en de kwaadaardige Arch-Illager te verslaan!

Ontdek een schat aan krachtige nieuwe wapens en items waarmee je meedogenloze zwermen nieuwe en vervelende mobs kunt verslaan. Vecht of vlucht door canyons, moerassen en – natuurlijk – mijnen! Elke avonturier die dapper of dom genoeg is om deze blokkerige en mooie wereld te verkennen, moet voorbereid zijn. Dus snel, schakel je in!

  • Dungeon Creeper! Vecht tegen nieuwe en vervelende mobs in dit geheel nieuwe actie-avontuur, geïnspireerd door klassieke kerkercrawlers.
  • Multiplayer! Maximaal vier spelers kunnen samenwerken en samen vechten in coöpmodus.
  • Opstarten! Ontgrendel tientallen unieke items en wapenbetoveringen voor verwoestende speciale aanvallen.
  • Opties! Personaliseer je personage, vecht dan van dichtbij en persoonlijk met melee-schommels, blijf achterover met afstandsaanvallen of tank je een weg door zwermen mobs, beschermd door zware bepantsering!
  • Epicness! Verken met schatten gevulde levels in een zoektocht om de kwaadaardige Arch-Illager uit te schakelen!

Minecraft Dungeons is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop.