Monark demo en nieuwe trailer

Monark demo en nieuwe trailer

Een demo voor de Nintendo Switch RPG Monark is beschikbaar gesteld door NIS America, FuRyu en Lancarse. De officiƫle eShop-pagina is waar je het kunt vinden. Met de demo kunnen gamers de eerste paar minuten van het spel spelen. De voortgang moet kunnen worden overgedragen naar de hele ervaring op basis van het Japanse experiment.

video
play-rounded-fill

Over Monark

Spring tussen het verkennen van de echte Mist en het vechten in de intrigerende Otherworld in Descent into Madness. Bondgenoten kunnen worden opgeroepen, tegenstanders kunnen worden verslagen en de geheimen rond uw instelling kunnen worden opgelost. Ga je de wereld redden of word je gek en pleeg je zelfmoord?

Duik in een donkere dimensie waar de realiteit en het zelf botsen in Into The Mist and Beyond. De vreemde, donkere neofantasierijken die je bezoekt, worden tot leven gebracht met complexe karakterontwerpen en suggestieve locaties op een surrealistische, donkere neofantasiemanier.

Versterk je ego en personaliseer het uiterlijk en de krachten van je duivels met de kracht van het ego. Ontgrendel nieuwe Fiends om de strijd aan te gaan en gebruik het vrije tactische systeem om je soldaten in te zetten en je vijanden te verwoesten.

Hoe ver ben je bereid te gaan om de mensen om wie je geeft te redden? Kun je het hoofd bieden aan de gevaren die je omringen? Zou je jezelf kunnen confronteren?

Als de mysterieuze en dodelijke Mist Shin Mikado Academy omhult, wordt je wereld in chaos gestort. Je verkent de Andere Wereld, een door Daemon geteisterd domein buiten de normale wereld, om je metgezellen te redden. Je moet leren je Autoriteit van ijdelheid te beheersen en een leger van Duivels op te roepen wiens kracht is afgeleid van het ego van hun meester in deze verbijsterende regio.

Ontwikkel je ego via verschillende psychologische onderzoeken om de kracht van je duivels te vergroten en leid je legers in de strijd om met en tegen de zeven ‘pactdragers’ van de academie te vechten. Om kracht te ontwikkelen, omarm je de kracht van je gek, maar pas op dat je niet te ver gaat, anders verlies je jezelf. In je poging om de afwijkingen op school te onderzoeken, zullen andere studenten en docenten je een handje helpen.

Monark wordt uitgebracht in Noord-Amerika op 22 februari 2022 en in Europa op 25 februari 2022.