MONARK komt Februari 2022

MONARK komt Februari 2022

Uitgever FuRyu en ontwikkelaar Lancarse onthulden eerder MONARK – een nieuwe school-RPG die op weg is naar Nintendo Switch. Uitgever NIS America heeft aangekondigd dat Monark op 22 februari 2022 in Noord-Amerika en in Europa op 25 februari 2022 wordt uitgebracht voor Nintendo Switch.

MONARK zal spelers zien die hun studentenraad leiden om een ​​mysterieuze mist te bestrijden die hun school inhaalt!

video
play-rounded-fill

Over Monark

Hoe ver ga je om degenen van wie je houdt te redden? Kun je de bedreigingen om je heen het hoofd bieden? Kun je jezelf onder ogen komen?

Je wereld wordt in waanzin gedompeld wanneer de mysterieuze en dodelijke Mist de Shin Mikado Academy omringt. Om je vrienden te redden, betreed je de Andere Wereld, een met Daemon gevulde dimensie buiten de echte wereld. Binnen dit raadselachtige rijk moet je leren je Autoriteit van ijdelheid te gebruiken en een bataljon Duivels op te roepen, wiens kracht afkomstig is van het ego van hun meester.

Ontwikkel je ego door middel van verschillende psychologische tests om de kracht van je duivels te vergroten en leid je troepen in de strijd om te vechten met en tegen de zeven ‘pactdragers’ die de academie bederven. Omarm de kracht van je waanzin om kracht te krijgen, maar pas op dat je niet te ver graaft, anders loop je het risico jezelf te verliezen. Medestudenten en instructeurs zullen je helpen bij je zoektocht om de anomalieën op de campus op te lossen.

Belangrijkste kenmerken

  • Descent into Madness – Spring tussen het verkennen van de mist van de echte wereld en vechten in de raadselachtige Otherworld. Doe een beroep op bondgenoten, vecht tegen vijanden en ontrafel de mysteries rond je academie. Ga je de wereld redden of word je gek en vernietig je jezelf?
  • Into The Mist and Beyond – Duik in een duister rijk waar de realiteit en het zelf botsen. De mysterieuze werelden die je zult verkennen, worden tot leven gebracht in een surrealistische, donkere neofantasiestijl, met ingewikkelde personageontwerpen en suggestieve instellingen.
  • Kracht van het ego – Versterk je ego en pas het uiterlijk en de vaardigheden van je duivels aan. Ontgrendel verschillende Fiends om te leiden in de strijd en gebruik het tactische systeem met vrije vorm om je eenheden te positioneren en vernietiging op je vijanden los te laten.
Ad