MONARK komt naar het westen in 2022

MONARK komt naar het westen in 2022

FuRyu heeft MONARK onthuld: een ‘nieuwe school-RPG’ die voorheen alleen in Japan zou uitkomen. NIS America heeft officieel bevestigd dat het de westerse release van de titel op Nintendo Switch, PS5, PS4 en pc begin 2022 zal behandelen.

MONARK zal spelers zien die hun studentenraad leiden om een ​​mysterieuze mist te bestrijden die hun school inhaalt!

video
play-rounded-fill

Over MONARK

Volg je ego en beheers de waanzin in MONARK! Je school is overspoeld door een mysterieuze en dodelijke mist, en alleen jij kunt iedereen binnenin redden. Ontwikkel je ego en leid je strijdkrachten in de strijd om de pacten van de snode Pactbearers te verbreken, maar pas op dat je niet te ver graaft, anders loop je het risico jezelf te verliezen.

Je wordt plotseling wakker in Shin Mikado Academy.

Voor je staat een barrière die de campus scheidt van de rest van de buitenwereld.

Op het terrein van de academie bevinden zich de waanzinwekkende Mist, cryptische telefoontjes die verbinding maken met de Andere Wereld, en zeven Pactbearers – elk met hun eigen Daemonische Autoriteit geregeerd door hun ego’s.

Om de irrationaliteit om je heen te weerstaan, verwerf je de Autoriteit van ijdelheid, een demonische kracht die voortkomt uit je ego en waanzin.

GEVECHT

Bestrijd de waanzin in een turn-based, vrij bewegend vechtsysteem.

Je waanzin neemt toe elke keer dat je de Daemonische kracht van je Autoriteit gebruikt. Overwinning hangt niet alleen af ​​van gevechtstactieken, maar ook van een zorgvuldige afweging van de risico’s.

VERKENNING

Onderzoek de louterende sensaties van de Shin Mikado Academy.

Om de Pactbearers te verslaan, moet je in het gebied zoeken naar speciale telefoontjes die verbinding maken met de Andere Wereld. Maar pas op voor de Mist, anders word je er gek van.

In de Mist liggen puzzels die je voortgang belemmeren, evenals degenen die al gek zijn geworden: de Onrust.