Monster Boy and the Cursed Kingdom – Al meer dan 50.000 exemplaren verkocht

Monster Boy and the Cursed Kingdom – Al meer dan 50.000 exemplaren verkocht

FDG Entertainment heeft wat nieuws te melden op Twitter en dat is dat de onlangs uitgebrachte Monster Boy en het Cursed Kingdom al 50.000 exemplaren heeft verkocht (via meerdere platforms).

video
play-rounded-fill

Monster Boy en the Cursed Kingdom waren ook een volledig geprijsde titel die naast Super Smash Bros Ultimate werd gelanceerd, dus het is best een prestatie om het te doen.

Over Monster Boy and the Cursed Kingdom

Geniet van een kleurrijke actie-avonturenspel gemaakt samen met Ryuichi Nishizawa, maker van de originele Wonder Boy in Monster World-serie.

Monster Boy and the Cursed Kingdom leent het beste uit de klassieke serie om een nieuw, modern avontuur te bieden met leuke gameplay, memorabele muziek en prachtige handgetekende animaties.

Kan Jin Monster World Kingdom redden? Help onze jonge held met het verslaan van uitdagende vijanden, ontdek verborgen locaties, upgrade krachtige apparatuur en meer! Je ontgrendelt ook speciale vormen met unieke vaardigheden die worden gebruikt om nieuwe wegen te openen waar machtige bazen en geheime schatten wachten.

Ons eigen importexemplaar is nog onderweg, maar we kunnen niet wachten tot deze aankomt. Monster Boy gaat zeker episch veel plezier opleveren!