Monster Boy And The Cursed Kingdom Collector’s Edition aangekondigd

Monster Boy And The Cursed Kingdom Collector’s Edition aangekondigd

FDG Entertainment heeft onthuld dat Monster Boy and the Cursed Kingdom binnenkort zal terugkeren als een nieuwe Collector’s Edition-bundel – die een handleiding in kleur, stickers, een soundtrack met twee schijven en het kenmerkende boekje van de componist bevat en stoffen kaart!

Hoewel het bedrijf geen releasedatum voor deze nieuwe editie van de game heeft bevestigd, heeft het beloofd in de toekomst meer details te delen.

Over Monster Boy And The Cursed Kingdom

Geniet van een kleurrijk actie-avonturenspel samen met Ryuichi Nishizawa, de maker van de originele Wonder Boy in Monster World-serie.

Monster Boy and the Cursed Kingdom leent het beste van de klassieke serie voor een fris, modern avontuur met leuke gameplay, gedenkwaardige muziek en prachtige handgetekende animaties.

Kan Jin Monster World Kingdom redden? Help onze jonge held uitdagende vijanden te verslaan, verborgen locaties te ontdekken, krachtige uitrusting te upgraden en meer! Je ontgrendelt ook speciale vormen met unieke vaardigheden die worden gebruikt om nieuwe wegen te openen waar machtige bazen en geheime schatten wachten.

Kenmerken:

– Zes geweldige vormen met unieke gevechts- en platformvaardigheden om je avontuur van begin tot eind spannend te maken.

– Ontgrendel nieuwe paden en geheimen met speciale uitrusting: zoek naar magische wapens en items die geleidelijk de wereld openen.

– Meer dan 15 uur episch avontuur: verken de nieuwe Monsterwereld in een enorme onderling verbonden omgeving.

– Handgetekende animaties: personages en vijanden komen tot leven met gedetailleerde animaties en grappige gezichtsuitdrukkingen.

– Soundtrack van iconische Japanse componisten: Yuzo Koshiro, Motoi Sakuraba, Michiru Yamane, Keiki Kobayashi en Takeshi Yanagawa.

– Full HD-graphics met 60 fps: de game ondersteunt 1080p / 60fps in tv-modus en 720p / 60fps in Nintendo Switch-handheldstijl.

– HD rumble-ondersteuning: voel de actie met hoogwaardige HD-rumble-ondersteuning.

Ad