Monster Boy and the Cursed Kingdom – Gamescom trailer

Monster Boy and the Cursed Kingdom – Gamescom trailer

Monster Boy and the Cursed Kingdom zal de beste elementen bevatten uit de klassieker ‘Wonder Boy in Monster Land’. Een spel dat in 1991 het levenslicht zag.  Deze klassieke elementen zijn wel flink opgepoetst voor frisse en hedendaagse gameplay.

Er zullen handgetekende graphics in het spel zitten en ook de muziek beloofd prachtig te worden.Naast de releasedatum die bekend is gemaakt is er ook een speciale Gamescom-trailer onthuld;

video

Over Monster Boy and the Cursed Kingdom

Een legendarische gameserie komt terug met een geheel nieuw avontuur en in verbluffende HD op Nintendo Switch!

Monster Boy and the Cursed Kingdom is een kleurrijk side-scrolling actieavontuur, gemaakt in samenwerking met Ryuichi Nishizawa, de maker van de beroemde Wonder Boy in de Monster World-serie.

Monster Boy en het Cursed Kingdom worden gemaakt om het plezier van de klassieke games die schitteren door eenvoud weer tot leven te brengen – met spannende gameplay, vrolijke muziek en vloeiende graphics. Je moet enorme eindbazen overwinnen, verborgen passages vinden, krachtige uitrusting ontdekken en al je vaardigheden en vaardigheden gebruiken om een krachtige vloek te verwijderen.

Transformeer in zes verschillende wezens, elk met hun eigen vaardigheden en capaciteiten. Profiteer van al hun unieke krachten om nieuwe paden te openen en vooruit te komen in een episch verhaal.

Ad