Monster Boy and the Cursed Kingdom-ontwikkelaars werken aan een nieuw project

Monster Boy and the Cursed Kingdom-ontwikkelaars werken aan een nieuw project

Monster Boy en The Cursed Kingdom ontving uitstekende recensies bij de release. Het is dus geweldig om te horen dat FDG Entertainment momenteel aan een nieuw project werkt.

Het nieuws werd op Twitter gedeeld dat het team werkt aan een nog ambitieuzer project dat in de toekomst zal worden onthuld. Laten we hopen dat we niet te lang hoeven te wachten om erachter te komen wat het is.

Over FDG Entertainment

FDG Entertainment begon in september 2001 als een productie- en publicatiestudio voor downloadgames voor mobiele telefoons die compatibel zijn met Java. De games zijn aangeboden op operatorportals en zijn vooraf geïnstalleerd op miljoenen Samsung-kleurentelefoons wereldwijd.

Met de release van smartphones zoals iPhone- en Android-apparaten begon het bedrijf mobiele games van consolekwaliteit te produceren en werd het snel een succesvolle wereldwijde speler in de App Store en Google Play met tot nu toe meer dan 250 miljoen downloads.

FDG Entertainment werkt samen met de beste indie-ontwikkelaars ter wereld om zeer creatieve spellen te leveren. Een groot netwerk van partners zorgt voor de beste kwaliteit voor elk genre met zeer verschillende stijlen en gameplay-mechanismen. FDG Entertainment wordt particulier gefinancierd en 100% onafhankelijk.

Tegenwoordig zijn de spellen van FDG beschikbaar op bijna alle gamingplatforms, zoals Switch, PS4, Xbox One, iOS, Android, Windows Phone, PC, Mac en nog veel meer.

Ad