Monster Boy demo op komst, save is over te zetten

Monster Boy demo op komst, save is over te zetten

FDG Entertainment heeft nog een paar details onthuld over de aankomende demo van Monster Boy en The Cursed Kingdom voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Monster Boy and the Cursed Kingdom demo

De uitgever heeft aangekondigd dat de gratis demo later deze maand beschikbaar zal zijn in de Nintendo eShop, wat betekent dat we het rond eind maart 2019 kunnen verwachten. In de demo kunnen spelers het eerste hoofdstuk van de game spelen.

Vooruitgang in de demo zou kunnen zijn overgedragen naar het volledige spel, als spelers ervoor kiezen om het natuurlijk te kopen.

Over Monster Boy and the Cursed Kingdom

Geniet van een kleurrijke actie-avonturengame die gecreëerd is in samenwerking met Ryuichi Nishizawa, ontwikkelaar van het originele Wonder Boy uit de Monster World-serie.

Monster Boy and the Cursed Kingdom haalt het beste uit de klassieke serie om een nieuw, modern avontuur te bieden met leuke gameplay, memorabele muziek en prachtige handgetekende animaties.

Kan Jin het monsterrijk redden? Help onze jonge held om vijanden te verslaan, verborgen plekken te ontdekken, krachtige uitrustingen te upgraden en nog veel meer! Speel ook speciale vormen met unieke vaardigheden vrij die worden gebruikt om nieuwe wegen te openen waar machtige eindbazen en geheime schatten je te wachten staan.

Kenmerken:

– Zes geweldige vormen met unieke gevechts- en platformvaardigheden om je avontuur van begin tot eind spannend te houden.

– Speel nieuwe wegen en geheimen met speciale uitrustingen vrij: ga op zoek naar magische wapens en voorwerpen die de wereld langzaam ontsluieren.

– Ruim vijftien uur aan epische avonturen: verken de nieuwe Monster World in een enorme, onderling verbonden omgeving.

– Handgetekende animaties: personages en vijanden komen tot leven met gedetailleerde animaties en leuke gezichtsuitdrukkingen.

– Soundtrack van iconische Japanse componisten: Yuzo Koshiro, Motoi Sakuraba, Michiru Yamane, Keiki Kobayashi en Takeshi Yanagawa.

– Volledige HD-graphics van 60 fps: de game ondersteunt 1080p/60fps in de tv-stijl en 720p/60fps in de handheldstijl van de Nintendo Switch.

– HD-trilfunctie: ervaar de actie met de krachtige HD-trilfunctie.

Ad