Monster Boy – Verander je UI via je Nintendo Switch Lite-kleur

Monster Boy – Verander je UI via je Nintendo Switch Lite-kleur

FDG Entertainment heeft Monster Boy en The Cursed Kingdom bijgewerkt naar versie 1.0.5 op Nintendo Switch.

Met de nieuwste update kunnen spelers de kleur van hun Game UI instellen op dezelfde kleur als hun Nintendo Switch Lite. Dezelfde functie is beschikbaar op de Nintendo Switch.

Ondersteunde kleuren zijn geel, turquoise, rood, roze, grijs en groen.

Over Monster Boy and The Cursed Kingdom

Geniet van een kleurrijk actie-avontuurspel gemaakt naast Ryuichi Nishizawa, maker van de originele Wonder Boy in Monster World-serie.

Monster Boy and the Cursed Kingdom leent het beste uit de klassieke serie voor een fris, modern avontuur met leuke gameplay, memorabele muziek en prachtige handgetekende animaties.

Kan Jin Monster World Kingdom redden? Help onze jonge held uitdagende vijanden te verslaan, verborgen locaties te ontdekken, krachtige apparatuur te upgraden en meer! Je ontgrendelt ook speciale formulieren met unieke vaardigheden die worden gebruikt om nieuwe paden te openen waar machtige bazen en geheime schatten wachten.

Functie overzicht:

– Zes geweldige vormen met unieke gevechts- en platformmogelijkheden om je avontuur van begin tot eind spannend te maken.

– Ontgrendel nieuwe paden en geheimen met speciale apparatuur: zoek naar magische wapens en items die geleidelijk de wereld openen.

– Meer dan 15 uur episch avontuur: verken de nieuwe Monster World in een enorme onderling verbonden omgeving.

– Handgetekende animaties: personages en vijanden komen tot leven met gedetailleerde animaties en leuke gezichtsuitdrukkingen.

– Soundtrack van iconische Japanse componisten: Yuzo Koshiro, Motoi Sakuraba, Michiru Yamane, Keiki Kobayashi en Takeshi Yanagawa.

– Full HD-afbeeldingen met 60 fps: de game ondersteunt 1080p / 60fps in tv-modus en 720p / 60fps in handheldmodus van de Nintendo Switch.

– Ondersteuning van HD-rumble: voel de actie met krachtige ondersteuning van HD-rumble.