Monster Crown – Launch Trailer

Monster Crown – Launch Trailer

Retro-achtige monstervangende RPG Monster Crown is te koop op Nintendo Switch. Nintendo heeft een nieuwe lanceringstrailer voor de game gedeeld waarin de verschillende monsters en functies worden belicht.

video
play-rounded-fill

SOEDESCO lanceert donkere monster-temmende RPG Monster Crown op Nintendo Switch en pc na een jaar Early Access op Steam®. Gedurende deze periode heeft de game meer dan 40 updates gekregen, waaronder 10 contentupdates die delen van het verhaal aan de game hebben toegevoegd, nieuwe monsters, functies en nieuwe regio’s.

Studio Aurum-oprichter Jason Walsh kon niet trotser zijn op het 5-jarige passieproject:

Als kind dat opgroeide met het temmen van monsters, durfde ik niet te dromen van het idee om er zelf een te maken en het op een dag aan de wereld vrij te geven. Maar dankzij de liefde van onze donateurs en de steun van SOEDESCO is deze droom werkelijkheid geworden. Als je een monster-temspel vol inhoud wilt, dan is dit het spel voor jou.

Om de lancering te vieren, heeft SOEDESCO een gloednieuwe trailer uitgebracht die laat zien waar Monster Crown voor staat: het fokken van meer dan 200 basismonsters om meer dan 1200 soorten te creëren, het sluiten van pacten met monsters voor onderdak in ruil voor hun bescherming, en reizen om het evenwicht op Crown Island te herstellen van een kwaadaardige heerser die op zoek is naar macht.

Over Monster Crown

Ontrafel het duistere verhaal van Crown Island terwijl je je eigen monstererfenis creëert. Met een geschiedenis van sadistische heersers en heldhaftige redders, wordt het eiland geconfronteerd met een nieuwe bedreiging in de vorm van een kwaadaardige jonge vrouw die op zoek is naar macht. Het is aan jou en de monsters waarmee je een pact sluit om de terugkeer van tirannie te voorkomen. Zullen jouw beslissingen je tot een redder of een duistere messias maken?