Monster Harvest uitgesteld tot 8 juli

Monster Harvest uitgesteld tot 8 juli

Uitgever Merge Games en ontwikkelaar Maple Powered Games kondigden een uitstel aan voor de aanstaande monster-verzamelende landbouw-RPG Monster Harvest voor Nintendo Switch.

Oorspronkelijk gepland voor release in mei, werd Monster Harvesth teruggedrongen tot lancering op 8 juli 2021. Volgens de ontwikkelaars is dit om ze de tijd te geven om nog meer content aan het spel toe te voegen, inclusief een grotere boerderij en stad, een vrouwelijk personagemodel, en meer.

Update van Merge Games en Maple Powered Games

We hebben een update voor je: de releasedatum voor Monster Harvest is verplaatst naar 8 juli!

In een poging om extra sappige inhoud aan de game toe te voegen, besloten de ontwikkelaars de lancering opnieuw te plannen zodat ze zich konden concentreren op het opnemen van belangrijke inhoud.

“Het spijt ons dus heel erg dat we je reis naar Planimal Point moeten uitstellen, maar we zijn erg verheugd om je een game te kunnen aanbieden met een aantal fantastische toevoegingen bij de release!

Er zijn een heleboel nieuwe dingen om naar uit te kijken, waaronder;

 • Dungeon Minimap
 • Variant kerkerruimten met enkele zeldzame en unieke ontmoetingen
 • Ontgrendelbare Planimal-aanvallen
 • Meer gewasvariaties
 • Nieuwe toevoegingen aan de stad en een herziening van NPC’s en relaties
 • Bedrijfsgrootte vergroot
 • Meer gestructureerde doelen en beloningen voor het behalen van bepaalde mijlpalen in de game
 • Nieuw vrouwelijk personagemodel

We zijn erg verheugd om een ​​nog grotere game te kunnen leveren en heten je van harte welkom op 8 juli! “

video
play-rounded-fill

Over Monster Harvest

Monster Harvest is een actie-RPG voor het verzamelen en bewerken van monsters met een twist! Kweek, verzamel en muteer je gewassen en neem ze mee in de strijd! Vol met plekken om te ontdekken en meerdere manieren om je boerderij te bouwen, maak je klaar om te knutselen, te verkennen en te vechten in de levendige wereld van Planimal Point.

Maak je klaar om de wereld van Planimal Point te verkennen!

Kweek, verzamel en muteer je gewassen en neem ze mee in de strijd! Monster Harvest zit boordevol gebieden om te ontdekken, te bouwen en je eigen boerderij en huis te bouwen, en combineert RPG-mechanica, verkenning en actie in de levendige wereld van Planimal Point.

Van het muteren van je gewassen in verschillende varianten en ze meenemen in de strijd, tot het verzamelen van een schat aan Planimal-metgezellen om je te helpen vijanden te bestrijden en de wereld te verkennen, Monster Harvest brengt een scala aan verschillende elementen in zijn heldere en kleurrijke wereld! Ontmoet nieuwe personages, bezoek winkels in de stad, verken gevaarlijke grotten of ontdek nieuwe bergen!

Avontuur door drie unieke seizoenen die van invloed kunnen zijn op de manier waarop je speelt, met vreemd weer en seizoenen die veranderen wat je kunt kweken – pas op voor de vreemde mutaties tijdens het donkere seizoen die het land kunnen domineren!

Overzicht van kenmerken

 • Boerderij met mutanten! Gebruik magische slijm om de gewassen die je op je boerderij verbouwt te muteren.
 • Verzamelbare Planimal-metgezellen! Sommige slijmvliezen veranderen uw gewassen in Planimals!
 • Drie unieke seizoenen: droog, nat en donker – Vreemd weer en seizoenen veranderen wat de speler kan groeien.
 • Waag je in de stad Planimal Point en ontdek de mensen en wezens die daar leven.
 • Maak en plaats tientallen items op je boerderij!
Ad