Monster Hunter Generations Ultimate + Capcom Crossovers

Monster Hunter Generations Ultimate + Capcom Crossovers

Het officiële Monster Hunter Youtube-kanaal heeft een nieuwe video geüpload met een blik op de vele Capcom-crossovers die beschikbaar zijn in Monster Hunter Generations Ultimate.

video

Crossovers

Deze omvatten onder andere Dante uit de Devil May Cry-serie en Blanka van Street Fighter.

Tonnen gratis DLC-speurtochten zijn momenteel beschikbaar op #MHGU, met meer onderweg! Zorg ervoor dat je “Download” selecteert in het hoofdmenu om je personages uit te decken met je favoriete Capcom-kostuums.

Over Monster Hunter Generations Ultimate

Monster Hunter Generations Ultimate is de opvolger van Monster Hunter Generations en luidt het exclusieve debuut in van de Monster Hunter-serie op Nintendo Switch.

Jagers kunnen het opnemen tegen het grootste aantal unieke monsters in elk Monster Hunter-spel tot nu toe. Spelers nemen de rol aan van een dappere jager die enorme beesten uitdaagt die, wanneer ze worden verslagen, waardevolle grondstoffen opleveren, waarmee unieke wapens en uitrusting kunnen worden gemaakt.

Accepteer honderden opdrachten, solo of met vrienden in deze nostalgische blik op het begin en de evoluties van de Monster Hunter reeks. Tijdens hun reis als jager moeten spelers elk van de vier dorpen van het spel verdedigen tegen grote bedreigingen die bekend staan als de ‘Fated Four’, plus een nog gevaarlijkere, nieuwe Elder Dragon.

Deze game biedt een mix van klassieke gameplay en unieke nieuwe wendingen, gloednieuwe verkenbare gebieden en monsters, plus terugkerende fan-favorieten zoals de bliksemsnelle Zinogre en de sluipende Nargacuga.

Fans kunnen met maximaal drie andere jagers in lokale of online multiplayer spelen en dit in zowel de tabletop-modus als de handheld-modus.

Ad