Monster Hunter Rise – 4 miljoen+ exemplaren wereldwijd verzonden

Monster Hunter Rise – 4 miljoen+ exemplaren wereldwijd verzonden

Na de lancering onthulde Capcom dat Monster Hunter Rise na de openingsweek een enorme verkoopmijlpaal bereikte.

Aangekondigd via een persbericht en op Twitter, heeft Monster Hunter Rise vanaf 29 maart, slechts drie dagen na de lancering, meer dan 4 miljoen exemplaren wereldwijd verzonden. Monster Hunter World bereikte 5 miljoen exemplaren in dezelfde periode toen het in 2018 werd gelanceerd op XboxOne en PS4

Zoals verwacht blijkt Monster Hunter Rise ondanks een paar kleine problemen een enorme hit te zijn.

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise, het nieuwste deel in de veelgeprezen actie-RPG-serie, komt naar de Nintendo Switch! Vecht tegen angstaanjagende monsters en gebruik je beloningen om een ​​grote verscheidenheid aan epische wapens en bepantsering te maken.

Monster Hunter Rise, dat zich afspeelt in het schilderachtige land van Kamura Village, geïnspireerd door het oude Japan, nodigt je uit om weelderige ecosystemen te verkennen en te vechten tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden.

De gebeurtenissen van Monster Hunter Rise vinden een halve eeuw plaats na de verwoesting van de laatste ramp. Jagers moeten het opnemen tegen een nieuw en angstaanjagend monster dat zijn kop heeft opgestoken en het land opnieuw in chaos dreigt te storten.

Ad