Monster Hunter Rise – 5 miljoen stuks wereldwijd

Monster Hunter Rise – 5 miljoen stuks wereldwijd

Onlangs heeft Capcom aangekondigd dat Monster Hunter Rise voor Nintendo Switch wereldwijd 5 miljoen exemplaren heeft verzonden sinds de lancering op 26 maart.

1,3 miljoen eenheden in Japan, die zich vervolgens op de eerste plaats in de wekelijkse hitlijst veiligstelden. Nu is het geweldig om te zien dat het wereldwijd goed presteert.

Het succes van Monster Hunter Rise

Capcom Co., Ltd. heeft aangekondigd dat Monster Hunter Rise voor Nintendo Switch wereldwijd 5 miljoen exemplaren heeft verzonden.

De Monster Hunter-serie bestaat uit jachtactiespellen waarin spelers het opnemen tegen gigantische monsters in een prachtige natuurlijke omgeving.

Beginnend met de eerste titel in 2004, vestigde de serie een nieuw genre waarin spelers samenwerken om met hun vrienden op woeste monsters te jagen en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen met een cumulatieve verkoop van de serie van meer dan 66 miljoen exemplaren die vanaf december zijn verzonden. 31, 2020.

Over Monster Hunter Rise

Jaag alleen of in een feest met vrienden om beloningen te verdienen die je kunt gebruiken om een ​​grote verscheidenheid aan wapens en bepantsering te maken. Gloednieuwe gameplay-systemen zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’ voegen spannende nieuwe lagen toe aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter om bekend staat.

Verken weelderige ecosystemen in het door ninja’s geïnspireerde land Kamura Village en vecht tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden. Het is een halve eeuw geleden dat de laatste ramp toesloeg, maar een angstaanjagend nieuw monster heeft zijn kop opgestoken en dreigt het land opnieuw in chaos te storten.