Monster Hunter Rise – 5 miljoen wereldwijd

Monster Hunter Rise – 5 miljoen wereldwijd

Capcom onthulde dat Monster Hunter Rise een nieuwe mijlpaal bereikte. Monster Hunter Rise heeft nu 5 miljoen eenheden overschreden die op 5 april 2021 zijn verzonden.

Dit nieuws komt slechts een week nadat de game op 26 maart de grens van 4 miljoen eenheden overschreed. Naast de mijlpaalaankondiging had Capcom dit te zeggen over hun hittitel;

Capcom hyped Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise is een geheel nieuwe Monster Hunter-titel voor Nintendo Switch. De game is ontwikkeld met Capcom’s eigen RE ENGINE om een ​​nieuwe, toegankelijke Monster Hunter-ervaring te bieden waarvan je altijd, overal en met iedereen kunt genieten.

Naast nieuwe monsters en locaties, biedt de game een volledig nieuwe kijk op de jachtervaring door middel van een groot aantal nieuwe, opwindende jachtacties die mogelijk worden gemaakt met de Wirebug.

Hiermee kunnen spelers terrein met hoge snelheid doorkruisen, of zelfs monsters binden en ze besturen. Wat nog meer aan de opwinding bijdraagt, is het debuut van nieuwe “canyne” jachtpartners genaamd Palamutes.

De titel oogstte lovende kritieken na de release van twee demo’s met zowel lokaal als online coöperatief spelen voorafgaand aan de lancering, met resulterende zendingen van meer dan 5 miljoen exemplaren een week na de release.