Monster Hunter Rise – 7 miljoen aan verkopen

Monster Hunter Rise – 7 miljoen aan verkopen

Na de lancering van de update van versie 3.0 onthulde Capcom dat Monster Hunter Rise weer een verkoopmijlpaal heeft bereikt.

In een persbericht en op Twitter werd opgemerkt dat Monster Hunter Rise op 28 mei de kaap van 7 miljoen eenheden heeft overschreden in verzendingen en digitale verkopen.

Om de gelegenheid te vieren, ontvangen alle spelers een herdenkingspakket met items met het volgende:

Mega Potion x 30
Well-Done Steak x 20
Large Barrel Bomb x 10
Mega Demondrug x 5
Mega Armorskin x 5

Over Monster Hunter Rise

Verken weelderige ecosystemen in het door ninja’s geïnspireerde land Kamura Village en vecht tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden. Het is een halve eeuw geleden sinds de laatste ramp toesloeg, maar een angstaanjagend nieuw monster heeft de kop opgestoken en dreigt het land opnieuw in chaos te storten.

Jaag alleen of in een feest met vrienden om beloningen te verdienen die je kunt gebruiken om een ​​grote verscheidenheid aan wapens en bepantsering te maken. Gloednieuwe gameplay-systemen zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’ zullen spannende nieuwe lagen toevoegen aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter bekend om staat.

Of het nu thuis, onderweg, online of offline is – je bent altijd klaar voor je volgende jacht op de Nintendo Switch ™!

  • Jaag alleen of werk samen met vrienden om op speurtochten te gaan en enorme monsters te verslaan met je wapens naar keuze.
  • Gloednieuwe gameplay-systemen zoals hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’ voegen spannende nieuwe lagen toe aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter om bekend staat.
  • Gevestigd in een wereld geïnspireerd door het oude Japan, verken weelderige ecosystemen vrijelijk zonder belasting tussen gebieden.
  • Leer de manieren van de jager, onthul de geheimen van weleer en verdedig de wereld tegen een zeker onheil.
  • Je bent altijd klaar voor de volgende jacht. Speel thuis of onderweg met de kracht van Nintendo Switch.