Monster Hunter Rise – 9 miljoen+ verkochte exemplaren

Monster Hunter Rise – 9 miljoen+ verkochte exemplaren

Capcom heeft een verkooprapport voor Monster Hunter Rise gepubliceerd, dat nu beschikbaar is voor Nintendo Switch en pc.

Volgens de investeerderspresentaties van het Japanse bedrijf zijn er op beide platforms al meer dan 9 miljoen exemplaren van de game verkocht. Capcom is hard aan het werk om de release van Monster Hunter Rise: Sunbreak voor te bereiden, een grote betaalde uitbreiding voor Monster Hunter Rise die £ 36 gaat kosten.

Over Monster Hunter Rise

De zeer gerenommeerde actie-RPG-serie maakt een triomfantelijke comeback op de Nintendo SwitchTM!

Verken prachtige ecosystemen en vecht tegen angstaanjagende wezens in het door ninja’s geïnspireerde rijk van Kamura Village om de grootste jager te worden. Het is een halve eeuw geleden sinds de laatste ramp, maar een gruwelijk nieuw monster heeft de kop opgestoken en dreigt de aarde opnieuw te verwoesten.

Jaag alleen of met vrienden om prijzen te verzamelen die kunnen worden gebruikt om een ​​breed scala aan wapens en uitrusting te bouwen. Nieuwe gameplay-concepten, zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondsgenoot ‘Palamute’, zullen spannende nieuwe levels bieden in de toch al formidabele gevechten van Monster Hunter.

Je bent altijd klaar voor je volgende jacht op de Nintendo Switch, of je nu thuis, onderweg, online of offline bent.

Ad