Monster Hunter Rise actievolle reclame

Monster Hunter Rise actievolle reclame

Monster Hunter Rise komt op vrijdag 26 maart naar de Nintendo Switch. Capcom heeft een Japanse tv-advertentie uitgebracht om mensen nog meer enthousiast te maken over de lancering van de actievolle game.

Het is maar een korte reclame van 30 seconden, maar het is indrukwekkend en het lijkt erop dat het spel in schoppen gaat presteren.

video
play-rounded-fill

Demoherinnering

Als je het nog niet hebt bekeken, is de Monster Hunter Rise-demo nu beschikbaar om te downloaden via de eShop. Zorg ervoor dat je een draai geeft voorafgaand aan de release van maart. Houd er echter rekening mee dat het alleen beschikbaar is tot 00:00 uur PST op 1 februari 2021. Wees er dus snel bij om een ​​gratis demo van de titel te krijgen.

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise, het nieuwste deel in de veelgeprezen actie-RPG-serie, komt naar de Nintendo Switch! Vecht tegen angstaanjagende monsters en gebruik je beloningen om een ​​enorme verscheidenheid aan epische wapens en bepantsering te maken.

Monster Hunter Rise speelt zich af in het schilderachtige land van Kamura Village, geïnspireerd door het oude Japan, en nodigt je uit om weelderige ecosystemen te verkennen en te vechten tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden.

De gebeurtenissen van Monster Hunter Rise vinden een halve eeuw plaats na de verwoesting van de laatste ramp. Jagers moeten het opnemen tegen een nieuw en angstaanjagend monster dat zijn kop heeft opgestoken en het land opnieuw in chaos dreigt te storten.