Monster Hunter Rise – Bow en Dual Blades Weapons trailer

Monster Hunter Rise – Bow en Dual Blades Weapons trailer

Capcom heeft nieuwe trailers uitgebracht voor Monster Hunter Rise. De nieuwe trailers introduceren de Bow en Dual Blades-wapens opnieuw en hoe ze zullen werken in Monster Hunter Rise.

Bow – Snel, elegant en nauwkeurig

De Bow combineert een hoge mobiliteit en snelle aanvallen om een ​​constante stroom pijlen op monsters te laten regenen. “Herculean Draw” is een zijdebindende aanval die je naar voren duwt in een bepaalde richting en Ironsilk gebruikt om je aanvallen krachtiger te maken.

video
play-rounded-fill

Dual Blades

Lenig, wendbaar en meedogenloos. De Dual Blades leveren een aanval van plakjes in snel tempo op. “Piercing Bind” is een Silkbind-aanval die doelen doorboort met een ontploffende kunai. Als je meer treffers landt waar de kunai zich bevindt, ontstaat er extra schade die bij elke treffer groter wordt.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Rise

Ga de uitdaging aan en doe mee met de jacht!

De veelgeprezen actie-RPG-serie keert terug naar de Nintendo Switch ™!

Verken weelderige ecosystemen in het door ninja’s geïnspireerde land Kamura Village en vecht tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden. Het is een halve eeuw geleden dat de laatste ramp toesloeg, maar een angstaanjagend nieuw monster heeft zijn kop opgestoken en dreigt het land opnieuw in chaos te storten.

Jaag alleen of in een feest met vrienden om beloningen te verdienen die je kunt gebruiken om een ​​grote verscheidenheid aan wapens en bepantsering te maken. Gloednieuwe gameplay-systemen zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’ voegen spannende nieuwe lagen toe aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter om bekend staat.

Of het nu thuis, onderweg, online of offline is – je bent altijd klaar voor je volgende jacht op de Nintendo Switch ™!

Monster Hunter Rise lanceert 26 maart 2021 voor Switch.

Ad