Monster Hunter Rise – De bestverkochte game van de Japanse eShop van 2021

Monster Hunter Rise – De bestverkochte game van de Japanse eShop van 2021

Nintendo heeft onlangs de lijst met de 30 best verkochte games in de Japanse Nintendo Switch eShop voor 2021 vrijgegeven.

Monster Hunter Rise staat bovenaan

Misschien niet verrassend, de bestverkochte digitale game op Switch in Japan voor 2021 was Monster Hunter Rise, de nieuwste draagbare inzending in Capcom’s extreem populaire franchise. Op de tweede plaats kwam Innersloth’s Among Us, dat in december 2020 zijn debuut maakte op Switch. Op de derde en vijfde plaats stonden respectievelijk Pokemon Brilliant Diamond en Shining Pearl, wat een opmerkelijke prestatie is gezien het feit dat het iets meer dan een maand geleden is sinds hun lancering.

Top 30 best verkochte Nintendo Switch eShop-games Japan 2021

 1. Monster Hunter Rise
 2. Among Us
 3. Pokémon Brilliant Diamond
 4. Momotaro Dentetsu: Showa, Heisei, Reiwa Mo Teiban!
 5. Pokémon Shining Pearl
 6. Human: Fall Flat
 7. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
 8. Mario Kart 8 Deluxe
 9. Minecraft
 10. Super Smash Bros. Ultimate
 11. Clubhouse Games: 51 Worldwide Classics
 12. Mario Party Superstars
 13. Animal Crossing: New Horizons
 14. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
 15. Overcooked 2
 16. New Pokémon Snap
 17. Splatoon 2
 18. Monster Hunter Stories 2 – Wings of Ruin
 19. Futari De! Nyanko Daisensou
 20. Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise
 21. Story of Seasons: Pioneers of Olive Town
 22. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD
 23. Dragon Quest XI S
 24. Dragon Quest III
 25. Pokémon Sword
 26. Game Builder Garage
 27. Super Mario Party
 28. Metroid Dread
 29. Undertale
 30. Miitopia

Over Monster Hunter Rise

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de jacht! In Monster Hunter Rise, het nieuwste deel in de bekroonde en bestverkochte Monster Hunter-serie, word je een jager, verken je gloednieuwe kaarten en gebruik je een verscheidenheid aan wapens om angstaanjagende monsters neer te halen als onderdeel van een geheel nieuwe verhaallijn. De pc-release wordt ook geleverd met een aantal extra visuele en prestatieverhogende optimalisaties.

Wrede monsters met unieke ecologieën

Jaag op een overvloed aan monsters met verschillend gedrag en dodelijke wreedheid. Van klassieke terugkerende monsters tot geheel nieuwe wezens geïnspireerd door Japanse folklore, waaronder het vlaggenschip wyvern Magnamalo, je moet goed nadenken en hun unieke neigingen beheersen als je een van de vruchten wilt plukken!

Kies je wapen en laat je vaardigheden zien

Gebruik 14 verschillende wapentypes die unieke gameplay-stijlen bieden, zowel van dichtbij als van grote afstand. Laad op en sla hard met het verwoestende Great Sword; stuur monsters in stijl met het elegante lange zwaard; word een dodelijke maalstroom van messen met de snelle Dual Blades; bestormen met de straffende Lance; of richt vanaf een afstand met de Bow en Bowguns. Dit zijn slechts enkele van de beschikbare wapentypen in het spel, wat betekent dat je zeker de speelstijl vindt die het beste bij je past.

Jag, verzamel en baan je een weg naar de top van de voedselketen

Elk monster waarop je jaagt, levert materialen waarmee je nieuwe wapens en bepantsering kunt maken en je bestaande uitrusting kunt upgraden. Ga terug het veld op en jaag op nog fellere monsters en verdien nog betere beloningen! Je kunt op elk moment van wapen wisselen bij elk van de Equipment Boxes, dus de mogelijkheden zijn eindeloos!

Jaag alleen of werk samen om monsters te verslaan

De Hunter Hub biedt multiplayer-missies waarin maximaal vier spelers kunnen samenwerken om samen doelen aan te pakken. Moeilijkheidsgraden zorgen ervoor dat het altijd een eerlijk gevecht is, of je nu alleen gaat of als een volledige ploeg van vier op jacht gaat.

Prachtige beelden, ontgrendelde framerate en andere pc-optimalisaties

Geniet van prachtige graphics met een resolutie tot 4K, HDR met ondersteuning voor functies zoals ultrabrede monitoren en een ontgrendelde framesnelheid maken dit een echt meeslepende monsterjachtervaring. Jagers krijgen ook onmiddellijk toegang tot een aantal gratis titelupdates met nieuwe monsters, missies, uitrusting en meer.

Geniet van een spannende nieuwe verhaallijn in Kamura Village

Deze serene omgeving wordt bewoond door een kleurrijke groep dorpelingen die lang hebben geleefd in angst voor de Rampage – een catastrofale gebeurtenis waarbij talloze monsters het dorp tegelijk aanvallen. 50 jaar na de laatste Rampage moet je samenwerken met de dorpelingen om deze beproeving het hoofd te bieden.

Ervaar nieuwe jachtacties met de Wirebug

Wirebugs zijn een integraal onderdeel van de toolkit van uw jager. De speciale zijde die ze afschieten, kan worden gebruikt om muren en over kaarten te ritsen, en kan zelfs worden gebruikt om speciale aanvallen uit te voeren die uniek zijn voor elk van de 14 wapentypen in het spel.

Buddies zijn er om te helpen

De Palico Felyne-vrienden die je al kent en liefhebt uit eerdere Monster Hunter-avonturen, worden vergezeld door de gloednieuwe Palamute Canyne-metgezellen!

Verwoesting door monsters te beheersen

Beheers woedende monsters met Wyvern Riding en richt enorme schade aan je doelen aan!

Weer hordes monsters af in The Rampage

Bescherm Kamura Village tegen hordes monsters in een geheel nieuw soort zoektocht! Bereid je voor op monsterjacht op een schaal als nooit tevoren!

Ad