Monster Hunter Rise – Demo Save Data geeft extra items

Monster Hunter Rise – Demo Save Data geeft extra items

Capcom heeft een speciale beloning aangekondigd voor spelers die de Monster Hunter Rise-demo proberen voordat de volledige game uitkomt.

De gedetailleerde spelers die gegevens van de Monster Hunter Rise-demo op hun Nintendo Switch hebben opgeslagen, ontvangen de volgende beloningen in de volledige versie van het spel;

  • Energiedrank x10
  • Mega Armorskin x5
  • Mega Demondrug x5
  • Mega Potion x20
  • Valkuil x 5

Spelers die geïnteresseerd zijn in het ontvangen van deze items in de volledige release, moeten de Monster Hunter Rise-demo downloaden en spelen voordat deze op 1 februari 2021 wordt verwijderd. De volledige versie van Monster Hunter Rise wordt op 26 maart 2021 gelanceerd voor Nintendo Switch .

Over Monster Hunter Rise

Ga de uitdaging aan en doe mee met de jacht!

De demo voor Monster Hunter Rise is nu slechts voor een beperkte tijd beschikbaar!

Een Beginner Quest, een Intermediate Quest, een Basic Training Quest en zelfs een Wyvern Riding Training Quest waarmee je deze volledig nieuwe functie kunt uitproberen. Ervaar alles, van de basisprincipes tot echte jachten!

Natuurlijk kun je solo spelen, maar je kunt ook een groep van maximaal vier jagers vormen in Multiplayer! Multiplayer is beschikbaar via lokaal en online spelen!

Alleen tot 00:00 uur PST op 1 februari 2021

Pre-order bonus

  • Palamute Retriever Costume gelaagd pantser
  • Palico Forest Cat Costume gelaagde bepantsering
  • Novice Talisman voor wat extra hulp in de vroege stadia

De veelgeprezen actie-RPG-serie keert terug naar de Nintendo Switch ™!

Verken weelderige ecosystemen in het door ninja’s geïnspireerde land Kamura Village en vecht tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden. Het is een halve eeuw geleden dat de laatste ramp toesloeg, maar een angstaanjagend nieuw monster heeft zijn kop opgestoken en dreigt het land opnieuw in chaos te storten.

Jaag alleen of in een feest met vrienden om beloningen te verdienen die je kunt gebruiken om een ​​grote verscheidenheid aan wapens en bepantsering te maken. Gloednieuwe gameplay-systemen zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’ voegen spannende nieuwe lagen toe aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter om bekend staat.

Of het nu thuis, onderweg, online of offline is – je bent altijd klaar voor je volgende jacht op de Nintendo Switch ™!

Ad