Monster Hunter Rise Digital Event – 7 Januari 2021

Monster Hunter Rise Digital Event – 7 Januari 2021

De officiële Monster Hunter Twitter heeft aangekondigd dat Capcom op donderdag 7 januari een speciaal Monster Hunter Digital Event zal houden.

De stream begint om 06.00 uur PT / 14.00 uur Britse tijd.

Monster Hunter Demo nieuws?

Het lijkt redelijk te verwachten dat dit evenement verband zal houden met de Monster Hunter Rise Nintendo Switch-demo-release. Vermoedelijk zal het team fans laten zien wat ze kunnen verwachten en wanneer ze het kunnen verwachten.

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise is een actie-RPG die spelers naar het kleurrijke kamura-dorp zal vervoeren, een geheel nieuwe serene bergomgeving die bezoekers trekt met zijn unieke cultuur en innovatieve jachttechnologieën.

Nadat jagers hun bepantsering hebben uitgerust en een keuze hebben gemaakt uit een van de verschillende soorten wapens, wachten er geheel nieuwe jachtgebieden, waaronder de ruïnes van het oude heiligdom en meer. Terwijl spelers monsters verslaan en vorderingen maken in het spel, kunnen items van Fallen vijanden worden gebruikt om unieke wapens en bepantsering te maken die hun kansen op toekomstig succes en overleving vergroten.

Jagers kunnen deze uitdagingen alleen aangaan, of met maximaal drie andere spelers in lokaal of coöperatief online spelen. Monster Hunter Rise evolueert naar de Monster Hunter-serie en biedt spelers een inventieve set nieuwe tools om bedreigende monsters op te sporen en te verslaan. Voor de allereerste keer in een Monster Hunter-game kunnen draad-gebaseerde grijpacties worden uitgevoerd door een “wirebug” te gebruiken terwijl je staat of in de lucht, waardoor een geheel nieuw niveau van wendbaarheid vanuit de lucht aan jachtstrategieën en aanvallen wordt toegevoegd.

De game zal ook nieuwe jachtpartners introduceren, genaamd palamutes, gepersonaliseerde en berijdbare ‘canyne’-metgezellen die spelers een nieuwe reeks aanvalsopties zullen bieden, terwijl’ felyne’-palicoes terugkeren als ondersteunende personages voor acties zoals genezing.

Ad