Monster Hunter Rise Edition Switch en Pro Controller bevestigd voor het westen

Monster Hunter Rise Edition Switch en Pro Controller bevestigd voor het westen

Nintendo heeft aangekondigd dat ze naast de game een speciale Monster Hunter Rise-editie Nintendo Switch-console en Pro Controller zullen uitbrengen.

Nu hebben we officiële bevestiging dat zowel de Monster Hunter Rise Switch als de Pro Controller op 26 maart in Europa en Australië zullen verschijnen, dezelfde datum als Japan.

De aankondiging bevestigt ook dat het naast een downloadcode voor de game ook de Deluxe Kit DLC en “bonuscontent” bevat.

Een Noord-Amerikaanse release voor deze producten moet nog worden bevestigd, maar zal zeker gebeuren.

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise is een actie-RPG die spelers naar het kleurrijke kamura-dorp zal vervoeren, een geheel nieuwe serene bergomgeving die bezoekers trekt met zijn unieke cultuur en innovatieve jachttechnologieën. Nadat jagers hun bepantsering hebben uitgerust en een keuze hebben gemaakt uit een van de verschillende soorten wapens, wachten er geheel nieuwe jachtgebieden, waaronder de ruïnes van het oude heiligdom en meer.

Terwijl spelers monsters verslaan en vorderingen maken in het spel, kunnen items van Fallen vijanden worden gebruikt om unieke wapens en bepantsering te maken die hun kansen op toekomstig succes en overleving vergroten. Jagers kunnen deze uitdagingen alleen aangaan, of met maximaal drie andere spelers in lokaal of coöperatief online spelen. Monster Hunter Rise evolueert naar de Monster Hunter-serie en biedt spelers een inventieve set nieuwe tools om bedreigende monsters op te sporen en te verslaan.

Voor de eerste keer ooit in een Monster Hunter-spel kunnen draad-gebaseerde grijpacties worden uitgevoerd door een “wirebug” te gebruiken terwijl je staat of in de lucht, waardoor een geheel nieuw niveau van luchtmanoeuvreerbaarheid wordt toegevoegd aan jachtstrategieën en aanvallen .

De game zal ook nieuwe jachtpartners introduceren, genaamd palamutes, gepersonaliseerde en berijdbare ‘canyne’-metgezellen die spelers een nieuwe reeks aanvalsopties zullen bieden, terwijl’ felyne’-palicoes terugkeren als ondersteunende karakters voor acties zoals healing.