Monster Hunter Rise en de Sunbreak DLC – geen cross-play/cross-save ondersteuning

Monster Hunter Rise en de Sunbreak DLC – geen cross-play/cross-save ondersteuning

Nintendo Switch-fans hebben kunnen genieten van Monster Hunter Rise op de Nintendo Switch. Tot nu toe is de game alleen beschikbaar op de Nintendo-console, maar in januari komt daar verandering in.

Monster Hunter Rise wordt uitgebracht op de pc. Nu de game op het punt staat multiplatform te worden, hebben fans gevraagd of de game cross-play en cross-save tussen de 2 platforms ondersteunt.

Helaas gaat het niet gebeuren

De officiële Monster Hunter Twitter heeft aangekondigd dat, hoewel ze verzoeken van fans hebben gehoord om de functies te implementeren, ze zeiden dat “na er tijdens het ontwikkelingsproces naar te hebben gekeken, we ontdekten dat we het deze keer niet konden implementeren” .

Dit geldt ook voor de uitbreiding van de game, Monster Hunter Rise: Sunbreak, die momenteel medio 2022 wordt uitgebracht.

Over Monster Hunter Rise

Ga op jacht waar en wanneer je maar wilt in Monster Hunter Rise voor Nintendo Switch! Verken vrijuit uitgestrekte landschappen geïnspireerd door het oude Japan, versla woeste wilde monsters alleen of samen met vrienden, en smeed krachtige wapens en bepantsering uit je buit in deze uitgestrekte actie-RPG.

De waarneming van een angstaanjagend monster van de legende betekent de terugkeer van een catastrofale gebeurtenis, die chaos dreigt te brengen in Kamura Village. Met de hulp van de dorpsoudste en de lokale bewoners moet je je jachtvaardigheden aanscherpen en deze vredige nederzetting redden van een aanval van monsters.

Ad