Monster Hunter Rise en Monster Hunter Stories 2 Digital Event aangekondigd

Monster Hunter Rise en Monster Hunter Stories 2 Digital Event aangekondigd

Capcom heeft een digitaal evenement aangekondigd om het laatste nieuws over Monster Hunter Rise en Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin te delen.

Het digitale evenement maakt deel uit van een serie livestreams die wordt gehouden ter ere van het jubileum van de serie en wordt uitgezonden op 8 maart. Het wordt gevolgd door een gameplay-stream en een Q&A voor regisseurs op 9 maart, en ten slotte door een community-livestream op 10 maart.

Meer details zullen op een later tijdstip worden gedeeld.

Over Monster Hunter

Monster Hunter is een mediafranchise rond een reeks fantasievolle actie-rollenspellen die begon met de game Monster Hunter voor PlayStation 2, uitgebracht in 2004.

Er zijn titels uitgebracht op verschillende platforms, waaronder pc’s, thuisconsoles, draagbare consoles en mobiele apparaten. De serie is ontwikkeld en uitgegeven door Capcom.

De spellen zijn voornamelijk actie-rollenspellen. De speler neemt de rol aan van een jager, waarbij hij grote monsters in verschillende landschappen doodt of opsluit als onderdeel van missies die de lokale bevolking hem geeft, waarbij bij sommige missies het verzamelen van een bepaald item of items betrokken is, waardoor de jager het risico loopt verschillende monsters.

Als onderdeel van de belangrijkste gameplay-loop gebruiken spelers buit die ze hebben verkregen door monsters te verslaan, grondstoffen te verzamelen en speurtochtbeloningen te maken om verbeterde wapens, bepantsering en andere items te maken waarmee ze het opnemen tegen krachtigere monsters. Alle titels van de hoofdserie bevatten multiplayer (meestal tot vier spelers samen), maar kunnen ook singleplayer worden gespeeld.

Ad