Monster Hunter Rise – Geen Voice Chat en meer details gedeeld

Monster Hunter Rise – Geen Voice Chat en meer details gedeeld

Er zijn talloze interviews met de ontwikkelaars van Monster Hunter Rise online gepubliceerd, die meer details onthullen.

Een van deze interviews werd gehouden met IGN , die met regisseur Yasunori Ichinose en producer Ryozo Tsujimoto om de tafel ging om meer over het spel te weten te komen.

Geen voicechat

Er werden een aantal interessante weetjes gedeeld, maar de belangrijkste daarvan was dat de game geen voicechat bevatte.

Hoewel ze niet veel konden uitwerken, bevestigden Ichinose en Tsujimoto dat voicechat niet beschikbaar zou zijn op de console of via de online Nintendo Switch-app. In plaats daarvan zal de game alleen de vooraf ingestelde gebaren en stickers bevatten die vergelijkbaar zijn met wat wordt gebruikt in Monster Hunter World.

Als zodanig zullen spelers die geïnteresseerd zijn in het gebruik van voicechat tijdens het spelen middelen van derden moeten gebruiken, zoals Discord.

Meer details over Monster Hunter Rise

  • Naamgevingsconventie – Volgens Ryozo Tsujimoto, producer van de Monster Hunter-serie, zal de no-number naamgevingsconventie voor Monster Hunter-games de norm zijn. “We besloten dat het voor de spelers beter zou zijn om te begrijpen … waar het spel over gaat,” vertelde Tsujimoto aan IGN. “Als we de game een titel geven die weerspiegelt waar het over gaat, in plaats van alleen een cijfer. … We zullen dit ook in de toekomst doen. ”
  • Missiescheiding komt terug – In Monster Hunter: World was er een enkele reeks belangrijke missies die in singleplayer of multiplayer konden worden gespeeld. Maar in eerdere Monster Hunter-games werden die verschillende sets speurtochten opgedeeld in de Gathering Hub voor multiplayer en Village Quests voor singleplayer. Monster Hunter Rise brengt die scheiding van missies terug, maar de voortgang van één speler heeft geen invloed op je vermogen om multiplayer-missies te spelen en vice versa.
  • Tussenfilmpjes die kunnen worden overgeslagen – Tussenfilmpjes kunnen worden overgeslagen en zullen je niet langer beletten deel te nemen aan multiplayer-missies zoals in Monster Hunter: World. Je kunt tussenfilmpjes ook opnieuw bekijken.
  • Bewegingsvrijheid – Je kunt vrij klimmen en bewegen in Monster Hunter Rise. Volgens regisseur Yasunori Ichinose en Monster Hunter-serieproducent Ryozo Tsujimoto wilden ze sinds de release van Monster Hunter: Generations in 2015 een Monster Hunter creëren met meer bewegingsvrijheid.
  • Wirebugs – In tegenstelling tot Monster Hunter: Generations ‘Hunter Arts, die meer verwant waren aan speciale aanvallen met incidenteel gebruik en een afkoelperiode, kunnen de wirebug-aanvallen van Monster Hunter Rise actief worden gebruikt in gevechten om nieuwe combo’s te vormen. Hoewel deze aanvallen niet kunnen worden aangepast, zijn er andere nieuwe elementen met betrekking tot acties die in de toekomst zullen worden aangekondigd. Ook hebben pantservaardigheden geen enkel effect op de wirebug.
  • Nieuwe pictogramontwerpen – Capcom brengt waar nodig wijzigingen aan in bestaande pictogrammen uit de Monster Hunter-serie om ze geschikt te maken voor het kleinere scherm van Switch.
  • Geen voicechat – Monster Hunter Rise heeft geen ingebouwde voicechat en ondersteunt de mobiele Nintendo Switch Online-app niet. De enige vormen van communicatie met spelers zijn berichten, stickers en gebaren.
  • No Prowler Mode – De Prowler Mode van Monster Hunter: Generations, waarmee je kunt spelen als je Felyne Palico, keert niet terug in Monster Hunter Rise.

Monster Hunter Rise wordt op 26 maart 2021 gelanceerd voor Nintendo Switch.