Monster Hunter Rise – Great Sword en Switch Axe wapen trailers

Monster Hunter Rise – Great Sword en Switch Axe wapen trailers

Capcom heeft nog meer wapentrailers uitgebracht voor de aanstaande Monster Hunter Switch-titel, die op 26 maart 2021 wordt gelanceerd.

Deze keer gaan we zowel de wapensoorten Great Sword als Switch Axe nader bekijken – en de speciale technieken die spelers ermee kunnen uitvoeren!

Great Sword – Overweldigende, verwoestende kracht

The Great Sword levert vlezige karbonades met een ongelooflijke kracht. Laad zijn aanvallen op voor nog meer schade! “Power Sheathe” is een zijdebindende aanval die bestaat uit een snel door Wirebug ondersteund streepje en een omhullende beweging die je aanval voor een korte tijd versterkt.

video

Switch Axe – Machtige, transformerende kracht

De Switch Axe beschikt over geavanceerde technologie om meerdere opties te bieden:

  • Bijlvorm – Vloeiende beweging en forse slagen.
  • Zwaardvorm – Snelle krachtige aanvallen.

Fiooleffecten die door het zwaard worden geactiveerd, blijven nu ook bestaan ​​in de vorm van een bijl. “Invincible Gambit” is een zijdebindende aanval die de jager versterkt, waardoor ze immuun worden voor terugdeinzen of teruggeslagen worden door zelfs de meest heftige aanvallen.

video

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise is een actie-RPG die spelers naar het kleurrijke kamura-dorp vervoert, een geheel nieuwe serene bergomgeving die bezoekers trekt met zijn unieke cultuur en innovatieve jachttechnologieën. Nadat jagers hun bepantsering hebben uitgerust en een keuze hebben gemaakt uit een van de verschillende soorten wapens, wachten er geheel nieuwe jachtgebieden, waaronder de ruïnes van het oude heiligdom en meer.

Terwijl spelers monsters verslaan en vorderingen maken in het spel, kunnen items van Fallen vijanden worden gebruikt om unieke wapens en bepantsering te maken die hun kansen op toekomstig succes en overleving vergroten. Jagers kunnen deze uitdagingen alleen aangaan, of met maximaal drie andere spelers in lokaal of coöperatief online spelen. Monster Hunter Rise evolueert naar de Monster Hunter-serie en biedt spelers een inventieve set nieuwe tools om bedreigende monsters op te sporen en te verslaan.

Voor de eerste keer ooit in een Monster Hunter-spel kunnen draad-gebaseerde grijpacties worden uitgevoerd door een “wirebug” te gebruiken terwijl je staat of in de lucht, waardoor een geheel nieuw niveau van luchtmanoeuvreerbaarheid wordt toegevoegd aan jachtstrategieën en aanvallen . De game zal ook nieuwe jachtpartners introduceren, genaamd palamutes, gepersonaliseerde en berijdbare ‘canyne’-metgezellen die spelers een nieuwe reeks aanvalsopties zullen bieden, terwijl’ felyne’-palicoes terugkeren als ondersteunende personages voor acties zoals genezing.

Ad