Monster Hunter Rise – Great Sword Gameplay Footage

Monster Hunter Rise – Great Sword Gameplay Footage

Capcom heeft een zes minuten durende gameplayvideo uitgebracht van Monster Hunter Rise met het Grote Zwaard – in de handen van een jager met twee Palamute-metgezellen.

Dit geeft ons een beter zicht op de stroom van gevechten met het wapen, en hoe het zich opstapelt tegen de enkele van de angstaanjagende Aknosom!

Een kort overzicht van de stroom van de jacht, met een groot zwaard en met twee palamutes. Het doel van vandaag is de eigenaardige vogel wyvern Aknosom, in de Shrine Ruins.

Aknosom is een lastige vijand, maar gelukkig heeft het Grote Zwaard een paar nieuwe trucs in petto …

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise is een actie-RPG die spelers naar het kleurrijke kamura-dorp zal vervoeren, een geheel nieuwe serene bergomgeving die bezoekers trekt met zijn unieke cultuur en innovatieve jachttechnologieën.

Nadat jagers hun bepantsering hebben uitgerust en een keuze hebben gemaakt uit een van de verschillende soorten wapens, wachten er geheel nieuwe jachtgebieden, waaronder de ruïnes van het oude heiligdom en meer. Terwijl spelers monsters verslaan en vorderingen maken in het spel, kunnen items van Fallen vijanden worden gebruikt om unieke wapens en bepantsering te maken die hun kansen op toekomstig succes en overleving vergroten.

Jagers kunnen deze uitdagingen alleen aangaan, of met maximaal drie andere spelers in lokaal of coöperatief online spelen. Monster Hunter Rise evolueert naar de Monster Hunter-serie en biedt spelers een inventieve set nieuwe tools om bedreigende monsters op te sporen en te verslaan.

Voor de eerste keer ooit in een Monster Hunter-game kunnen draad-gebaseerde grijpacties worden uitgevoerd door een ‘wirebug’ te gebruiken terwijl je staat of in de lucht, waardoor een geheel nieuw niveau van luchtmanoeuvreerbaarheid wordt toegevoegd aan jachtstrategieën en aanvallen . De game zal ook nieuwe jachtpartners introduceren, palamutes genaamd, gepersonaliseerde en berijdbare ‘canyne’-metgezellen die spelers een nieuwe reeks aanvalsopties zullen bieden, terwijl’ felyne’-palicoes terugkeren als ondersteunende personages voor acties zoals genezing.

Monster Hunter Rise komt op 26 maart 2021 wereldwijd naar de Nintendo Switch.

Ad