Monster Hunter Rise × Mega Man samenwerking lanceert 24 september Rush Palamute Layered Armor

Monster Hunter Rise × Mega Man samenwerking lanceert 24 september Rush Palamute Layered Armor

Capcom heeft het volgende samenwerkingsevenement voor Monster Hunter Rise aangekondigd. Op 24 september ontvangt Monster Hunter Rise een Event Quest die een Palamute gelaagd pantser toevoegt op basis van Rush uit de Mega Man-serie.

De materialen om het kostuum te bemachtigen kunnen worden verkregen door de Quest te voltooien.

video
play-rounded-fill

Rush Palamute Layered Armor

Verdien gelaagde bepantsering om je Palamute eruit te laten zien als Rush uit Mega Man 11! Rust dit gelaagde pantser uit om het uiterlijk en de blaf van je Palamute te veranderen in die van Rush. Voer een drift uit om over te schakelen naar Rush Jet!

Een springende afsprong verandert in Rush Coil! Pak dit speciale gelaagde harnas voor je Palamute om hem in Mega Man’s trouwe vriend te veranderen!

Over Monster Hunter Rise

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de jacht!

Ga op jacht waar en wanneer je maar wilt in Monster Hunter Rise voor Nintendo Switch! Verken vrijuit uitgestrekte landschappen geïnspireerd door het oude Japan, versla woeste wilde monsters alleen of samen met vrienden, en smeed krachtige wapens en bepantsering uit je buit in deze uitgestrekte actie-RPG.

De waarneming van een angstaanjagend monster van de legende betekent de terugkeer van een catastrofale gebeurtenis, die chaos dreigt te brengen in Kamura Village. Met de hulp van de dorpsoudste en de lokale bewoners moet je je jachtvaardigheden aanscherpen en deze vredige nederzetting redden van een aanval van monsters.