Monster Hunter Rise – Officiële soundtrack nu beschikbaar om te streamen

Monster Hunter Rise – Officiële soundtrack nu beschikbaar om te streamen

Geniet je van het avontuur en de rijke melodieën van Monster Hunter Rise op Nintendo Switch? Nou, je kunt er nu naar luisteren wanneer je maar wilt online!

Capcom Sound Team heeft de officiële soundtrack van de game op verschillende online platforms uitgebracht. Het digitale album bevat in totaal 109 nummers op 4 verschillende schijven – hoewel sommige nummers per regio vergrendeld kunnen zijn.

Luister verder;

Spotify; http://open.spotify.com/album/5Ktf5vRcVR04E4Ojl5dQmc

Apple Music; https://music.apple.com/jp/album/1564886891?l=ja&ls=1

Amazon-Music; https://music.amazon.co.jp/albums/B093BSGSPF

Over Monster Hunter Rise

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de jacht!

Ga op jacht waar en wanneer je maar wilt in Monster Hunter Rise voor Nintendo Switch! Verken uitgestrekte landschappen geïnspireerd door het oude Japan, dood woeste wilde monsters solo of samen met vrienden, en smeed krachtige wapens en bepantsering van je buit in deze uitgestrekte actie-RPG.

De waarneming van een angstaanjagend monster met een legende duidt op de terugkeer van een catastrofale gebeurtenis die chaos dreigt te brengen in Kamura Village. Met de hulp van de dorpsoudste en de lokale bewoners moet je je jachtvaardigheden aanscherpen en deze vreedzame nederzetting redden van een aanval van monsters.

Monster Hunter Rise is nu beschikbaar op Nintendo Switch.