Monster Hunter Rise – Pose DLC Glitch kan voorkomen dat spelers hun save file openen

Monster Hunter Rise – Pose DLC Glitch kan voorkomen dat spelers hun save file openen

Capcom heeft spelers een waarschuwing gegeven over een kritieke bug met een van de betaalde DLC-sets van Monster Hunter Rise.

In het bijzonder heeft de bug invloed op de betaalde DLC Action / Hurt pose, die spelers toegang geeft tot een extra set poses en gebaren.

Pose DLC-fout

Volgens rapporten kunnen spelers die deze DLC-bewegingen in hun actiebalk instellen en de game verlaten, hun opslagbestand mogelijk niet openen wanneer ze de game opnieuw starten.

Gelukkig lijkt het erop dat de ontwikkelaars zich bewust zijn van het probleem en aan een oplossing werken.

Terwijl aan de oplossing wordt gewerkt, wordt spelers aangeraden deze gebaren niet in hun actiebalk in te stellen om de bug niet tegen te komen. have), en gebruik ze alleen vanuit het startmenu.

Over Monster Hunter Rise

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de jacht!

De veelgeprezen actie-RPG-serie keert terug naar de Nintendo Switch ™!

Verken weelderige ecosystemen in het door ninja’s geïnspireerde land Kamura Village en vecht tegen angstaanjagende monsters om de ultieme jager te worden. Het is een halve eeuw geleden dat de laatste ramp toesloeg, maar een angstaanjagend nieuw monster heeft zijn kop opgestoken en dreigt het land opnieuw in chaos te storten.

Jaag alleen of in een feest met vrienden om beloningen te verdienen die je kunt gebruiken om een ​​grote verscheidenheid aan wapens en bepantsering te maken. Gloednieuwe gameplay-systemen zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’ voegen spannende nieuwe lagen toe aan de toch al robuuste gevechten waar Monster Hunter om bekend staat.

Of het nu thuis, onderweg, online of offline is – je bent altijd klaar voor je volgende jacht op de Nintendo Switch ™!