Monster Hunter Rise – Roadmap bevat Capcom Collab-content en meer

Monster Hunter Rise – Roadmap bevat Capcom Collab-content en meer

Tijdens het digitale Monster Hunter-evenement deelde Capcom een ​​routekaart voor updates voor Monster Hunter Rise in de komende maanden.

De updates bestaan ​​voornamelijk uit Event Quests en nieuwe DLC’s, evenals speciale ‘Capcom Collabs’ die content van andere Capcom-titels aan de game zullen toevoegen.

Capcom Collabs

De eerste Capcom Collab staat gepland voor half juni en stelt spelers in staat om gelaagde bepantsering te ontgrendelen die hun Palico verandert in Tsukino uit Monster Hunter Stories 2: Wings Of Ruin.

Over Monster Hunter Rise

Het nieuwste deel in de veelgeprezen actie-RPG-serie komt naar de Nintendo Switch! Vecht tegen angstaanjagende monsters en gebruik je beloningen om een ​​enorme verscheidenheid aan epische wapens en bepantsering te maken. Monster Hunter Rise ligt in het schilderachtige land van Kamura Village, geïnspireerd op het oude Japan, en nodigt je uit om weelderige ecosystemen te verkennen en angstaanjagende monsters te bestrijden om de ultieme jager te worden. De gebeurtenissen van een halve eeuw na de verwoesting van de laatste ramp gebeuren.

  • Stijg naar nieuwe hoogten – Het debuut van de nieuwe Wirebug-monteur maakt op draad gebaseerde grijpacties mogelijk die kunnen worden gebruikt om kliffen en andere moeilijk bereikbare gebieden te beklimmen, wat nieuwe transversale en luchtaanvalopties biedt.
  • Nieuwe en terugkerende monsters – De game introduceert Magnamalo, een dreigend nieuw vlaggenschipmonster, evenals andere nieuwe monsters zoals de vormveranderende Aknosom, de amfibische Tetranadon en meer. Jagers kunnen ook tal van favoriete en terugkerende soorten uit eerdere Monster Hunter-games verwachten.
  • Canine-metgezellen – Nieuwe jachtpartners genaamd Palamutes kunnen worden gepersonaliseerd en gebruikt om over het terrein te rijden, waardoor spelers geheel nieuwe reis- en aanvalsopties krijgen. Bij solo-jachten kunnen spelers zowel een Palamute als een Palico selecteren om hen te helpen, terwijl multiplayer-jagers de een of de ander in het veld kunnen brengen.
Ad