Monster Hunter Rise: Sunbreak – Citadel en Garangolm

Monster Hunter Rise: Sunbreak – Citadel en Garangolm

Capcom heeft verschillende nieuwe previews uitgebracht voor de aanstaande Sunbreak DLC van Monster Hunter Rise.

‘A Tour Of The Citadel’, die meer van de Citadel-locatie laat zien, en een gameplay-video met het nieuwe fanged beest Garangolm zijn de nieuwste video’s.

video

video

Yoshitake Suzuki, de regisseur van de game, heeft via het officiële Twitter-account van de game meer informatie onthuld over twee nieuwe personages, Sir Jae en Dame Luchika, die zullen verschijnen als leden van de Royal Knights-factie.

Over Monster Hunter Rise: Sunbreak

Het universum van Monster Hunter Rise wordt groter en dieper met deze gigantische toevoeging, met onder meer nieuwe monsters, nieuwe locaties en meer!

Een nieuw avontuur in een verre wereld Als de “Fierce Flame of Kamura” na de gebeurtenissen van Monster Hunter Rise, moet je op zoek gaan naar de bron van een vreselijk gevaar waarmee een koninkrijk boven de zee wordt geconfronteerd!

Nieuwe tegenstanders verschijnen en oude verschijnen weer.

Als je bij Elgado Outpost aankomt, kom je erachter dat de vreemde gebeurtenissen die het koninkrijk bedreigen, worden veroorzaakt door Malzeno, Lunagaron en Garangolm – de angstaanjagende wezens die plaatselijk bekend staan ​​als de Three Lords. Naast deze nieuwe tegenstanders, vecht je tegen bekende vijanden terwijl seriewezens die je niet hebt gezien in Monster Hunter Rise terugkeren!

Verbeterde gameplay

Je geliefde Wirebug is terug en beter dan ooit, met nieuwe vaardigheden voor alle 14 wapentypes die een nieuwe mate van veelzijdigheid en complexiteit geven aan de jachtactie.

Een gevarieerde verzameling personages

Je nieuwe operatiecentrum is de thuisbasis van een breed scala aan bewoners, elk met hun eigen innemende persoonlijkheid. Soms hebben ze de hulp van je jager nodig, en soms zijn zij degenen die je helpen!

Opgemerkt moet worden dat om deze uitbreiding te spelen, je eerst Monster Hunter Rise moet kopen. Na het voltooien van de 7-sterren Hub-missie “Serpent Goddess of Thunder”, komt Sunbreak-content beschikbaar.

Monster Hunter Rise Sunbreak zal op 30 juni beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch.

Ad