Monster Hunter Rise: Sunbreak Collector’s Edition onthuld

Monster Hunter Rise: Sunbreak Collector’s Edition onthuld

Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt volgens Capcom een ​​collector’s edition.

Naast tastbare items ontvangen alle exemplaren een digitaal ticket voor de Deluxe Edition van de uitbreiding. Een stickerset, emaille pin, steelbook case en een amiibo beeldje van Malzeno behoren tot de extra’s. De prijs is $ 99,99 en we hebben een blik geworpen op de inhoud hierboven.

Monster Hunter Rise: Sunbreak Collector’s Edition

Houd er rekening mee dat de Monster Hunter Rise: Sunbreak Collector’s Edition niet het basisspel bevat. Nieuwe spelers kunnen daarentegen de Monster Hunter Rise + Sunbreak digitale editie van $ 70 kopen voor de Nintendo Switch. De collectie bevat zowel het basisspel als de Sunbreak-uitbreiding voor Monster Hunter Rise.

Zoals liefhebbers zich zullen herinneren, is dit niet de eerste Collector’s Edition van Monster Hunter Rise. Capcom publiceerde vorig jaar ook een limited edition-set voor de eerste release van de game. Het hoofdspel, de bonusinhoud van de Deluxe Kit, Magnamalo-amiibo, stickerpakket met monsterpictogrammen en een geëmailleerde pin waren allemaal in de kopieën inbegrepen.

Monster Hunter Rise: Sunbreak wordt volgens Capcom op 30 juni 2022 uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Over Monster Hunter Rise: Sunbreak

Monster Hunter Rise: Sunbreak is de gigantische nieuwe toevoeging voor Monster Hunter Rise, de veelgeprezen en bestverkochte Monster HunterTM-game. Monster Hunter Rise: Sunbreak gaat verder waar Monster Hunter Rise ophoudt, met de heroïsche verdediging van Kamura Village. De uitbreiding bevat nieuwe wezens, nieuwe gevechtsverbeteringen, de moeilijkheidsgraad Master Rank en meer, naast het geheel nieuwe verhaal.

Kenmerken

Het boeiende plot zal Kamura’s moedige jagers op de proef stellen door de mysteries van de vreemde anomalieën die het verre koninkrijk rondspoken te bestuderen, naast de overvloed aan nieuwe jachten om uit te voeren. Deze zoektocht stuurt spelers over de zee naar Elgado Outpost, een nieuw operatiecentrum waar ze sterke monsters zullen verkennen die bekend staan ​​als de Three Lords, elk geïnspireerd door westerse horror-pijlers.

  • Malzeno, een angstaanjagend nieuw vlaggenschipmonster, wordt in het spel opgenomen, samen met andere nieuwe monsters zoals de lupine Fanged Wyvern Lunagaron, de torenhoge Garangolm en nieuwe ondersoorten zoals Blood Orange Bishaten. Hunters zullen ook oog in oog komen te staan ​​met een aantal favoriete en terugkerende soorten uit eerdere Monster Hunter-games, zoals de voltaïsche Astalos.
  • Combat Evolved – Het “Wirebug”-mechanisme, dat ongelooflijke behendigheid en bewegingsflexibiliteit mogelijk maakt, is terug! Jagers die gebruikmaken van de verbeterde faciliteiten van de Elgado Outpost, kunnen geheel nieuwe gevechtskeuzes en Wirebug-methoden leren voor alle soorten wapens. In de toekomst zal meer informatie over deze nieuwe vaardigheden worden vrijgegeven.
  • Nieuwe locaties – De continue gameplay garandeert dat spelers op hun missie blijven zodra de zoektocht begint, zonder overgangen tussen plaatsen, dankzij geheel nieuwe kaarten zonder laadperiodes, zoals de nieuw onthulde Citadel-locale.
  • Jachtopties – Speel alleen of in online coöp met maximaal drie andere jagers op Nintendo Switch of pc. Via een lokale verbinding kun je met het Nintendo Switch-systeem overal, altijd en met iedereen jagen!

Je kunt deze exclusieve editie hier vooraf bestellen; https://www.gamestop.com/video-games/nintendo-switch/products/sunbreak-collectors-edition-gamestop-exclusive—nintendo-switch/340343.html