Monster Hunter Rise: Sunbreak Collector’s Edition

Monster Hunter Rise: Sunbreak Collector’s Edition

Monster Hunter Rise: Sunbreak krijgt volgens Capcom een collector’s edition. Naast tastbare items ontvangen alle exemplaren een digitaal ticket voor de Deluxe Edition van de uitbreiding. Een stickerset, emaille pin, steelbook case en een amiibo beeldje van Malzeno behoren tot de extra’s. De prijs is vastgesteld op $ 99,99.

Monster Hunter Collector’s Editions

Houd er rekening mee dat de Monster Hunter Rise: Sunbreak Collector’s Edition niet het basisspel bevat. Nieuwe spelers kunnen daarentegen de Monster Hunter Rise + Sunbreak digitale editie van $ 70 kopen voor de Nintendo Switch. De collectie bevat zowel het basisspel als de Sunbreak-uitbreiding voor Monster Hunter Rise.

Dit is niet de eerste Collector’s Edition van Monster Hunter Rise. Capcom publiceerde vorig jaar ook een limited edition-set voor de eerste release van de game. Het hoofdspel, de bonusinhoud van de Deluxe Kit, Magnamalo-amiibo, stickerpakket met monsterpictogrammen en een geëmailleerde pin waren allemaal in de kopieën inbegrepen.

Over Monster Hunter Rise: Sunbreak

Monster Hunter Rise: Sunbreak is een uitbreiding op de originele Monster Hunter Rise.

Met verbeterde gameplay en behendige toevoegingen aan gevechtsmechanica, unieke nieuwe monsters en jachtlocaties, en een nieuwe moeilijkheidsgraad in de vorm van Master Rank-speurtochten.

Als de jager die Kamura van rampspoed heeft gered, moet je nu naar de verre uithoeken van Elgado reizen, een buitenpost in de buurt van een koninkrijk dat wordt geteisterd door een sinistere nieuwe aartsvijand – de oudere draak Malzeno!

De jacht begint in een ver land…

Kamura Village heeft eindelijk vrede, nadat ze een aanval van monsters heeft afgeweerd die bekend staan ​​als de Rampage.

Die zuurverdiende vrede wordt verstoord door de onverwachte verschijning van het wolfachtige monster Lunagaron in de Shrine Ruins.

In de Shrine Ruins ontmoet de jager Fiorayne, een ridder van de Koninklijke Orde. Fiorayne vraagt ​​de jager om hulp bij het onderzoeken waarom monsters uit het Koninkrijk gewelddadig agressief worden en andere gebieden binnenvallen, waaronder Kamura. Verenigd in missie vertrokken ze naar de verre buitenpost Elgado.

Spelfuncties

 • Verbeterde jachtactie
  • Nieuwe vaardigheden en endemisch leven voegen nog meer opwinding toe aan elke jacht!
 • Nieuwe monsters
  • Uitdagende nieuwe monsters wachten op je!
 • Nieuwe locaties
  • Vertrek naar gloednieuwe jachtlocaties!
 • Nieuwe personages
  • Ontmoet nieuwe bondgenoten in het nieuwe hoofdkwartier, Elgado!

Monster Hunter Rise: Sunbreak wordt volgens Capcom op 30 juni 2022 uitgebracht voor de Nintendo Switch. Wanneer pre-orders voor de collector’s edition live gaan, laten we het je weten.

Ad