Monster Hunter Rise: Sunbreak Deluxe Edition trailer

Monster Hunter Rise: Sunbreak Deluxe Edition trailer

Capcom heeft een trailer uitgebracht voor het materiaal dat is opgenomen in de deluxe versie van de DLC-uitbreiding van Monster Hunter Rise, Sunbreak, vóór de releasedatum van 30 juni. Vooral de clip laat de gelaagde bepantsering zien die toegankelijk zal zijn.

Overwin de grootste gevaren tot nu toe met de Ridders van de Koninklijke Orde: Garangolm, Lunagaron en Malzeno! Op 30 juni 2022 wordt Monster Hunter Rise: Sunbreak uitgebracht voor Nintendo Switch en pc/Steam.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Rise: Sunbreak

Met deze gigantische update wordt het universum van Monster Hunter Rise nog breder en dieper, met nieuwe monsters, nieuwe locaties en meer!

Sinds de gebeurtenissen van Monster Hunter Rise, word je de ‘Fierce Flame of Kamura’ genoemd en moet je op zoek gaan naar de reden van een vreselijk gevaar dat een land aan de overkant van de zee nadert!

Er zijn nieuwe vijanden gearriveerd en oude rivalen zijn teruggekeerd.

Als je aankomt bij Elgado Outpost, leer je dat Malzeno, Lunagaron en Garangolm – de angstaanjagende monsters die bekend staan ​​als de Three Lords – verantwoordelijk zijn voor de vreemde gebeurtenissen die het rijk bedreigen. Naast deze nieuwe tegenstanders, moet je oude vijanden bevechten in de vorm van seriewezens die je niet ziet in Monster Hunter Rise!

Verbeterde gameplay

Je geliefde Wirebug is terug en beter dan ooit, met nieuwe vaardigheden voor elk van de 14 wapentypes die een nieuwe mate van veelzijdigheid en complexiteit geven aan de jachtactie.

Een ensemble van kleurrijke personages

Er is een verscheidenheid aan lokale bewoners om mee in contact te komen op uw nieuwe uitvalsbasis, elk met hun eigen specifieke persoonlijkheid. Soms hebben ze de hulp van je jager nodig, en op andere momenten zijn zij degenen die je helpen!

Als je deze uitbreiding wilt spelen, moet je eerst Monster Hunter Rise kopen. Na het voltooien van de 7-sterren Hub-missie “Serpent Goddess of Thunder”, heb je toegang tot Sunbreak-content.

Ondersteuning voor Koreaans, Vereenvoudigd Chinees en Traditioneel Chinees wordt opgenomen in een toekomstige versie die op 30 juni 2022 wordt verwacht.

Ad