Monster Hunter Rise Sunbreak details komen Lente 2022

Monster Hunter Rise Sunbreak details komen Lente 2022

Capcom eerder dit jaar kondigde een betaalde uitbreiding aan voor Monster Hunter Rise genaamd Sunbreak, die naar verwachting ergens in de zomer van 2022 gelanceerd zal worden. Na enkele kleine trailers bevestigde Capcom dat ze Sunbreak in meer detail zullen bespreken Spring 2022.

Vermoedelijk betekent dit dat we meer frequente updates en trailers kunnen verwachten die de inhoud van de uitbreiding uitleggen zodra 2022 is aangebroken.

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise is een actie-RPG die spelers naar het kleurrijke Kamura Village brengt, een geheel nieuwe serene bergomgeving die bezoekers trekt met zijn unieke cultuur en innovatieve jachttechnologieën. Nadat jagers hun pantser hebben uitgerust en een van de verschillende wapentypen hebben gekozen, wachten er geheel nieuwe jachtgebieden, waaronder de oude Shrine Ruins en meer. Naarmate spelers monsters verslaan en verder komen in het spel, kunnen items van gevallen vijanden worden gebruikt om unieke wapens en bepantsering te maken die hun kansen op toekomstig succes en overleving vergroten. Jagers kunnen deze uitdagingen alleen of met maximaal drie andere spelers aan in lokaal of coöperatief online spelen.

Ad