Monster Hunter Rise: Sunbreak – Digitaal Evenement 10 Mei

Monster Hunter Rise: Sunbreak – Digitaal Evenement 10 Mei

Capcom heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aanstaande Sunbreak DLC van Monster Hunter Rise.

Het Monster Hunter Rise: Sunbreak Digital Event wordt gestreamd op Twitch (Engels) en YouTube op 10 mei 2022 om 14:00 GMT / 7:00 PDT / 2300 JST (Japans). Monster Hunter Rise-regisseur Yoshitake Suzuki zal het evenement hosten, dat belooft de meest recente details over gameplay, monsters en meer te laten zien.

video

Over Monster Hunter Rise

De zeer bekende actie-RPG-serie maakt een triomfantelijke comeback op de Nintendo Switch!

Verken prachtige ecosystemen en vecht tegen angstaanjagende wezens in het door ninja’s geïnspireerde rijk van Kamura Village om de grootste jager te worden. Het is een halve eeuw geleden sinds de vorige ramp, maar een gruwelijk nieuw wezen heeft de kop opgestoken en dreigt het land opnieuw te verwoesten.

Jaag alleen of met vrienden om prijzen te verzamelen die kunnen worden gebruikt om een ​​breed scala aan wapens en uitrusting te bouwen. Nieuwe gameplay-concepten, zoals de hoogvliegende ‘Wire Action’ en je hondgenoot ‘Palamute’, zullen fascinerende nieuwe niveaus bieden voor de toch al formidabele gevechten van Monster Hunter.

Je bent altijd klaar voor je volgende jacht op de Nintendo Switch, of je nu thuis, onderweg, online of offline bent!

De coöpmodus voor vier spelers is weer helemaal terug!

Gebruik de Wirebug! – Als je de Wirebug in een willekeurige richting loslaat, zal hij je naar binnen trekken met een uniek soort sterke zijde. Hierdoor kun je niet alleen snel over steil en ruig terrein gaan, maar het kan ook worden gebruikt met wapenaanvallen voor geweldige combinaties! Verken wijd open ruimtes door met je Wirebug rond te vliegen en muren op en neer te rennen!

Nieuwe monsters met verschillende ecologieën:

Magnamalo – Magnamalo, het belangrijkste monster van MONSTER HUNTER RISE, is een angstaanjagende Fanged Wyvern die zijn slachtoffers achtervolgt met meedogenloze boosaardigheid.

Aknosom – Wanneer deze enorme vogel Wyvern op één poot staat, lijkt zijn ongebruikelijke kraag op een monsterparasol. Hij is erg territoriaal en zodra hij indringers detecteert, spreidt hij zijn vleugels en ontvouwt de oogachtige kam op zijn kop, wat eng is.

De Grote Izuchi is een Vogel Wyvern met een zeisachtige staart die hij gebruikt om zijn slachtoffers aan te vallen. Grote Izuchi reizen meestal in groepen met kleinere Izuchi, met de scherpste twee van het peloton constant aan de zijde van hun leider. Wanneer ze hun doelwit vinden, lanceren ze een spervuur ​​van combo-aanvallen.

Tetranadon – Een amfibie die zich onderscheidt door zijn massieve, ronde lichaam. Het is een vraatzuchtig wezen dat alles verslindt dat heel beweegt, met grind en al. Als hij klaar is met eten, vult zijn maag zich en wordt hij langzamer, maar zijn aanvallen worden zwaarder en veel schadelijker.

Samen met nieuwe monsters zullen verschillende fanfavorieten een comeback maken.

Een nieuw soort vriend! – Deze game introduceert de “Palamute” als een betrouwbare nieuwe vriend. Het helpt je bij het ondersteunen van aanvallen en stelt je zelfs in staat om op zijn rug te rijden!

Een gloednieuwe Hunter Base Kamura Hamlet – Een pittoresk dorpje dat beroemd is om zijn Tatara Steel. Je zult alle benodigdheden ontdekken die een jager nodig heeft, zoals de Smithy en andere faciliteiten, evenals een hele reeks kleurrijke mensen.

Heiligdomruïnes – een nieuwe locatie Dit heiligdom, ooit een plek waar mensen baden om bescherming, is in verval geraakt en wordt nu dag en nacht geteisterd door het gebrul van monsters. Het behoudt echter zijn heilige aspect en straalt een mystieke sfeer uit.

Ad