Monster Hunter Rise: Sunbreak Digital Event 9 Augustus

Monster Hunter Rise: Sunbreak Digital Event 9 Augustus

Op 9 augustus om 7.00 uur PT / 10.00 uur E.T. organiseert Capcom een digitaal evenement voor Monster Hunter Rise: Sunbreak. Het digitale evenement onthult nieuwe details over de eerste gratis titelupdate, waaronder Lucent Nargacuga, Seething Bazelgeuse en anderen!

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise introduceert een nieuwe benadering van de franchise. Red de uitgestrekte open omgeving van Kamura Village van de dreigende Rampage door samen te werken.

Betreed daarom het jachtgebied en bereid je voor op wat jachtactie! Kies uit een verscheidenheid aan wapens en rust jezelf uit met harnassen. Daarna kun je op een gevaarlijke missie gaan om de gemeenschap te verdedigen en gevaarlijke tegenstanders te verslaan. Verzamel materialen van gedode monsters en gebruik ze om unieke wapens en bepantsering te maken. Het is jouw keuze om alleen of met maximaal drie reisgenoten op reis te gaan in lokaal of online coöpspel.

Op draad gebaseerde grappling-operaties kunnen worden gebruikt om kliffen en andere moeilijk bereikbare plaatsen te beklimmen, waardoor extra traversale en luchtaanvalmogelijkheden worden geïntroduceerd.

Nieuwe en terugkerende monsters — De game introduceert Magnamalo, een formidabel nieuw vlaggenschipmonster, evenals andere nieuwe monsters zoals de van gedaante veranderende Aknosom en de amfibische Tetranadon. Hunters kunnen ook anticiperen op het zien van verschillende terugkerende fan-favoriete wezens uit eerdere Monster Hunter-games.

Kenmerken

Canyne Companions – Extra jachtgezellen bekend als Palamutes kunnen worden aangepast en gebruikt om het landschap te doorkruisen, waardoor spelers nieuwe keuzes krijgen voor reizen en aanvallen. Bij solitaire jachten kunnen spelers kiezen tussen een Palamute en een Palico, maar bij multiplayer-jachten kunnen ze alleen de een of de ander meenemen.

The Rampage – Naast een schat aan single- en multiplayer-doelen, zal de verhalende modus ambitieuze jagers belasten met het ontrafelen van de mysteries achter de mysterieuze ‘Rampage’-gebeurtenissen die de wereld bedreigen.

Opties voor Kamura Village Hunting – Je kunt alleen of met maximaal drie andere jagers lokaal of online spelen. Bovendien maakt de Nintendo Switch-technologie het mogelijk om overal, altijd en met iedereen te jagen!

Ononderbroken gameplay – Doorlopende gameplay garandeert dat spelers hun taken kunnen voortzetten zodra het zoeken begint, zonder laadschermen of veranderingen tussen locaties.