Monster Hunter Rise: Sunbreak – Digital Event samenvatting

Monster Hunter Rise: Sunbreak – Digital Event samenvatting

Het Monster Hunter Digital Event leverde ons veel nieuwe informatie op over de uitbreiding van de monsterjagers-opkomst die gepland was voor de zomer, waar alle jachtfans reikhalzend naar uitkeken. De DLC Sunbreak komt binnenkort. Ryozo Tsujimoto, de producent die verantwoordelijk is voor de presentatie van dit digitale evenement, kondigde het op 30 juni 2022 aan.

Bovendien zijn er een nieuwe trailer en andere details verstrekt.

video
play-rounded-fill

De grote monsters

Laten we beginnen met het bloed en de ingewanden van oorlog: monsters. In de eerste teaser zinspeelde Sunbreak op de aanwezigheid van zijn monsterembleem: de Oudere Draak Malzeno, die achter een bizar nieuw fenomeen lijkt te zitten dat we moeten uitzoeken. Zijn nieuwe look in deze clip suggereert dat hij zal worden vergezeld door kleine vliegende insecten. Wat zouden zijn capaciteiten zijn? We zullen in de toekomst moeten afwachten. De eerste ondersoort, een klassieker van de uitgebreide versies en daarna de uitbreidingen van Monster Hunter, kan worden gezien onder de eerder bekende koppen.

Als gevolg hiervan kunnen de Bishaten hun kleur veranderen in oranje kleuren. In deze variatie gooit hij explosieve dennenappels in plaats van fruit. De Lunagaron verscheen ook, waarbij de verteller verduidelijkte dat, zoals je zou verwachten, hij zijn lichaam in ijspantser omhult wanneer hij boos is. Een functie die doet denken aan de Zamtrio’s van de vierde generatie.

In de persoon van Astlos hadden we ook recht op onze eerste geest tijdens Sunbreak! Deze unieke vliegende wyvern van Monster Hunter Generations kan elektriciteit gebruiken om zijn lichaam van stroom te voorzien. I’Astalos heeft met membraan bedekte vleugels en een tangvormige staart, die lijken op die van insecten. Ten slotte brengt de Garangolm de cast een fris gezicht. Als zijn taxonomie niet is bewezen, is zijn kracht onmiskenbaar, gezien de bouw van het beest! Hij heeft een lichte gelijkenis met een grote neushoorn met veel meer intimiderende eigenschappen. Hij heeft groenachtige platen die de bovenkant van zijn lichaam bedekken en wanneer hij boos is, kan hij zowel water als vuur aan, waarbij elk element wordt bestuurd door een van zijn voorpoten.

Er komt nog meer

Capcom was ook niet genereus met gegevens over de achtergrond rond de reis die ons te wachten staat in Monster Hunter Rise: Sunbreak op de persafdeling. De nieuwe operationele basis Elgado liet ons wat meer van zijn opsmuk en persoonlijkheden zien. De kantine, smederij, zoektochtenteller en andere basisinfrastructuur zijn er allemaal. Dit alles wordt tot leven gebracht door nieuwe kleurrijke karakters zoals admiraal Galleus, die de on-site operations manager zal zijn, en de nieuwe questor Chichae.

Fiorayne, de ridder die ons zal ontmoeten in Kamura, heeft een naam gekregen en zal onze jager om hulp vragen bij het redden van zijn thuisland nadat een Lunagaron inbrak in de vergeten tempel. Ondertussen is de kaart uit de eerste teaser verder uitgediept. De Citadel, met zijn meerdere torentjes en ruïnes, heeft een goede titel. De ideale speeltuin van Filoptera om alle kanten op te sjokken. Nieuwe variëteiten zullen ook beschikbaar zijn voor de lokale fauna.

Monster Hunter Rise-nieuws

Ten slotte heeft Capcom meer informatie verstrekt over de verschillende versies van deze nieuwe uitbreiding, evenals informatie over het originele spel Monster Hunter Rise. Sunbreak zal beschikbaar zijn om te downloaden voor mensen die de hoofdgame al bezitten wanneer deze wordt uitgebracht. Een normale editie zal gewoon de extensie bevatten voor € 39,99, terwijl een “Deluxe” versie cosmetica zoals stemmen, houdingen en mooie pantsers aan al dit nieuwe materiaal zal toevoegen voor een extra opname van € 10.

Als ze afzonderlijk worden gekocht, kosten de Deluxe-bonussen € 14,99. Ten slotte zal vanaf 30 juni een versie van het originele spel en zijn uitbreiding beschikbaar zijn, zowel in de normale als in de “Double Deluxe”-versie, die alle extra’s van het spel en de uitbreiding bevat. De basisbundel bevat een fysieke editie van Monster Hunter Rise met een nieuwe hoes, maar je moet nog steeds downloaden om toegang te krijgen tot de inhoud van Sunbreak. Deze toevoeging bevat ook nieuwe amiibo’s, waarmee unieke bepantsering voor chumskysthe Palicoes en je jager wordt ontgrendeld.

Ter voorbereiding op de release van de uitbreiding Sunbreak is er nieuw materiaal aan het spel toegevoegd, waardoor het sneller kan worden voltooid. De armen van de boomverdediger, evenals het pantser Black belt en de Veteran’s Talisman, zijn allemaal gratis beschikbaar wanneer je een game start. Oogsten is veel eenvoudiger met het Guild Cross-pantser. Capcom laat Nintendo Switch Online-gebruikers ook weten dat de game een week gratis toegankelijk is. Als je de sprong wilt wagen, is hij de komende vijf dagen ook te koop voor € 39,99 in de Nintendo eShop. Ten slotte waren we er zeker van dat bij de release van Sunbreak, of je de extensie nu koopt of niet, de game een update-saldo zal krijgen.

Het is nodig om online te spelen en het moet 13 GB groot zijn. Evenementmissies worden tot 25 maart regelmatig uitgebracht.