Monster Hunter Rise: Sunbreak DLC – Zomer 2022

Monster Hunter Rise: Sunbreak DLC – Zomer 2022

Capcom heeft aangekondigd dat Monster Hunter Rise betaalde DLC in de zomer van 2022 zal zijn, een “enorme uitbreiding” van de originele Monster Hunter Rise-game. Het bevat nieuwe verhalen, locaties, monsters, jachtacties en een queesterang.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Rise: Sunbreak DLC

De enorme, betaalde DLC-uitbreiding voor de populaire Nintendo Switch-game MONSTER HUNTER RISE. De uitbreiding bevat nieuw toegevoegde verhalen, locaties en monsters, evenals nieuw toegevoegde jachtacties en queesterang.

MONSTER HUNTER RISE: SUNBREAK staat gepland voor de zomer van 2022.

Meer informatie over deze enorme uitbreiding zal in de toekomst worden onthuld. Vlieg in de tussentijd naar MONSTER HUNTER RISE tijdens de eerste verkoop van de game – die nu tot 23:59 uur plaatsvindt. PT op 3 oktober.

Over Monster Hunter Rise

Ga de uitdaging aan en doe mee aan de jacht!

Ga op jacht waar en wanneer je maar wilt in Monster Hunter Rise voor Nintendo Switch! Verken vrijuit uitgestrekte landschappen geïnspireerd door het oude Japan, versla woeste wilde monsters, solo of samen met vrienden, en smeed krachtige wapens en bepantsering uit je buit in deze uitgestrekte actie-RPG.

De waarneming van een angstaanjagend monster van de legende betekent de terugkeer van een catastrofale gebeurtenis, die chaos dreigt te brengen in Kamura Village. Met de hulp van de dorpsoudste en de lokale bewoners moet je je jachtvaardigheden aanscherpen en deze vredige nederzetting redden van een aanval van monsters.