Monster Hunter Rise – Sunbreak Expansion – 30 Juni 2022

Monster Hunter Rise – Sunbreak Expansion – 30 Juni 2022

Capcom heeft de releasedatum van de Sunbreak-uitbreiding aangekondigd tijdens het digitale evenement Monster Hunter Rise.

video
play-rounded-fill

Monster Hunter Rise Sunbreak-uitbreiding

Monster Hunter Rise Sunbreak wordt uitgebracht op 30 juni 2022 en bevat een verscheidenheid aan nieuwe monsters en ondersoorten, evenals nieuwe locaties, plot en meer, zoals beschreven in de presentatie. Het zal worden aangeboden als een solo-game en als een Digital Deluxe Edition met extra gelaagde bepantsering en aanpassingsopties. Spelers die Monster Hunter Rise nog niet bezitten, kunnen het kopen als onderdeel van de Sunbreak-bundel. Pre-orders voor de uitbreiding zijn ook beschikbaar, waarbij pre-orders spelers extra gelaagde pantserprijzen opleveren.

Monster Hunter Rise: Sunbreak is een uitbreiding op de originele Monster Hunter Rise.

Met verbeterde gameplay en behendige toevoegingen aan gevechtsmechanica, unieke nieuwe monsters en jachtlocaties, en een nieuwe moeilijkheidsgraad in de vorm van Master Rank-speurtochten.

Als de jager die Kamura van rampspoed heeft gered, moet je nu naar de verre uithoeken van Elgado reizen, een buitenpost in de buurt van een koninkrijk dat wordt geteisterd door een sinistere nieuwe aartsvijand – de oudere draak Malzeno!

De jacht begint in een ver land…

Kamura Village heeft eindelijk vrede, nadat ze een aanval van monsters heeft afgeweerd die bekend staan ​​als de Rampage.

Die zuurverdiende vrede wordt verstoord door de onverwachte verschijning van het wolfachtige monster Lunagaron in de Shrine Ruins.

In de Shrine Ruins ontmoet de jager Fiorayne, een ridder van de Koninklijke Orde. Fiorayne vraagt ​​de jager om hulp bij het onderzoeken waarom monsters uit het Koninkrijk gewelddadig agressief worden en andere gebieden binnenvallen, waaronder Kamura. Verenigd in missie vertrokken ze naar de verre buitenpost Elgado.