Monster Hunter Rise Sunbreak – Gowngoat en Boggi

Monster Hunter Rise Sunbreak – Gowngoat en Boggi

Op het officiële Monster Hunter Twitter-account heeft Capcom nieuw promotiemateriaal geplaatst voor de Monster Hunter Rise: Sunbreak-uitbreiding.

De meest recente trailer bevat twee nieuwe kleine wezens die in de uitbreiding zullen verschijnen: de knuffelige en volgzame Gowngoat en de ondeugende en gewelddadige Boggi. Naast de trailer onthulde Capcom meer informatie over Master Arlow, een van de nieuwe personages in de uitbreiding.

video

Over Monster Hunter Rise Sunbreak

Het boeiende plot zal Kamura’s moedige jagers op de proef stellen door de mysteries van de vreemde anomalieën die het verre koninkrijk rondspoken te bestuderen, naast de overvloed aan nieuwe jachten om uit te voeren. Deze zoektocht stuurt spelers over de zee naar Elgado Outpost, een nieuw operatiecentrum waar ze sterke monsters zullen verkennen die bekend staan ​​als de Three Lords, elk geïnspireerd door westerse horror-pijlers.

Malzeno, een angstaanjagend nieuw vlaggenschipmonster, wordt in het spel opgenomen, samen met andere nieuwe monsters zoals de lupine Fanged Wyvern Lunagaron, de torenhoge Garangolm en nieuwe ondersoorten zoals Blood Orange Bishaten. Hunters zullen ook oog in oog komen te staan ​​met een aantal favoriete en terugkerende soorten uit eerdere Monster Hunter-games, zoals de voltaïsche Astalos.

Combat Evolved – Het “Wirebug”-mechanisme, dat ongelooflijke behendigheid en bewegingsvrijheid mogelijk maakt, is terug! Jagers die gebruikmaken van de verbeterde faciliteiten van de Elgado Outpost, kunnen geheel nieuwe gevechtskeuzes en Wirebug-methoden leren voor alle soorten wapens. In de toekomst zal meer informatie over deze nieuwe vaardigheden worden vrijgegeven. Combat Evolved – Het “Wirebug”-mechanisme, dat zorgt voor ongelooflijke behendigheid en bewegingsvrijheid, is terug! Jagers die gebruikmaken van de verbeterde faciliteiten van de Elgado Outpost, kunnen geheel nieuwe gevechtskeuzes en Wirebug-methoden leren voor alle soorten wapens. In de toekomst zal meer informatie over deze nieuwe vaardigheden worden vrijgegeven.

Nieuwe locaties – De continue gameplay garandeert dat spelers op hun missie blijven zodra de zoektocht begint, zonder overgangen tussen plaatsen, dankzij geheel nieuwe kaarten zonder laadperioden, zoals de nieuw onthulde Citadel-locale.

Jachtopties – Speel alleen of in online coöp met maximaal drie andere jagers op de Nintendo Switch of pc. Via een lokale verbinding maakt het Nintendo Switch-systeem het ook mogelijk om overal, altijd en met iedereen te jagen!

Op 30 juni 2022 wordt de Monster Hunter Rise: Sunbreak-uitbreiding uitgebracht.

Ad