Monster Hunter Rise Sunbreak – Gratis titelupdate 4 komt uit op 7 februari 2023

Monster Hunter Rise Sunbreak – Gratis titelupdate 4 komt uit op 7 februari 2023

De volgende gratis titelupdate voor Monster Hunter Rise Sunbreak heeft een releasedatum gekregen van Capcom en er is bekendgemaakt wanneer deze beschikbaar zal zijn.

Tijdens het meest recente Monster Hunter Digital Event werd het nieuws gemaakt en werd onthuld dat de update op 7 februari 2023 beschikbaar zou worden gesteld om te downloaden. De game krijgt een aantal nieuwe monsters in de vorm van Velkhana en Risen Crimson Glow Valstrax, net zoals het deed met de gratis titelupgrades die eraan voorafgingen. Bovendien zal het aantal beschikbare Anomaly Research Quests toenemen, evenals nieuwe wekelijkse evenementquests en andere verbeteringen.

video
play-rounded-fill

Titelupdate 4

De heerser van de toendra is teruggekeerd om opnieuw alles op zijn pad te bevriezen. Hij is geboren op een planeet die volledig uit ijs bestaat.

The Elder Dragon Velkhana, Risen Crimson Glow Valstrax en een aantal andere endgame-functies behoren tot de nieuwe content die beschikbaar zal zijn in Free Title Update 4, die op 7 februari wordt uitgebracht voor Nintendo Switch en op pc/Steam .

Monster Hunter Rise: Sunbreak kan nu worden gekocht op pc/Steam en op de Nintendo Switch.