Monster Hunter Rise Sunbreak – Master Rank Quests

Monster Hunter Rise Sunbreak – Master Rank Quests

Capcom heeft meer informatie gedeeld over de aanstaande uitbreiding voor downloadbare inhoud van Monster Hunter Rise, genaamd Monster Hunter Rise: Sunbreak.

Het bedrijf heeft onthuld dat je nieuwe Master Quest-evenementen kunt aanpakken, waarin je het opneemt tegen een aantal angstaanjagende beesten, en ook enkele terugkerende monsters uit het basisspel, compleet met nieuwe movesets die over het algemeen veel krachtiger.

Capcom herhaalde dat om de Sunbreak DLC te spelen, je de laatste quest Serpent Goddess of Thunder van de game vanaf versie 1.0 moet hebben voltooid.

Master Rank-missies komen naar Monster Hunter Rise

Jagers! Een nieuwe questrang, “Master Rank”, wacht op je in Monster Hunter Rise: #Sunbreak! Jaag op nieuwe monsters in Master Rank-speurtochten, maar bereid je voor op het bestrijden van krachtigere versies van monsters waarmee je in #MHRise botste, waarvan sommige zullen toeslaan met nieuwe aanvallen! De ondertitel “Sunbreak” komt van beelden uit het verhaal van de game, zoals het beeld van de zon die door de wolken op de wereld schijnt!

Monster Hunter Rise: Sunbreak heeft nog geen vaste releasedatum, maar zal naar verwachting uitkomen op de Nintendo Switch in de zomer van 2022.