Monster Hunter Rise Sunbreak – Naam van main Monster, Oude monsters bevestigd als terugkerend

Monster Hunter Rise Sunbreak – Naam van main Monster, Oude monsters bevestigd als terugkerend

Tijdens Capcoms online programma voor de Tokyo Game Show werden meer details over de Monster Hunter Rise Sunbreak-uitbreiding aangekondigd.

Maak kennis met Malzeno

In een kort fragment van Yoshitake Suzuki, regisseur van de uitbreiding, werd de identiteit onthuld van het mysterieuze monster in de teaser-trailer: een nieuwe Elder Dragon genaamd Malzeno, met meer informatie op een later tijdstip. Er werd ook bevestigd dat meer oude monsters uit eerdere titels ook zullen terugkeren via de uitbreiding, zoals de Shogun Ceanataur.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Rise: Sunbreak

Monster Hunter Rise: Sunbreakâ„¢ is de monsterlijke nieuwe uitbreiding voor Monster Hunter Rise, de veelgeprezen en bestverkopende Monster Hunterâ„¢-titel die in 2021 op de Nintendo Switch werd uitgebracht en begin 2022 naar pc komt. bevatten een geheel nieuwe verhaallijn met meer nieuwe monsters, naast nieuwe locaties, gameplay-elementen, queesterang en meer.

Deze uitbreiding boordevol actie staat gepland voor een gelijktijdige release in de zomer van 2022 voor zowel Nintendo Switch als pc.