Monster Hunter Rise: Sunbreak, nieuwe trailer en amiibo

Monster Hunter Rise: Sunbreak, nieuwe trailer en amiibo

Tijdens The Game Awards 2021 is een nieuwe trailer uitgebracht voor Monster Hunter Rise: Sunbreak, een betaalde DLC-uitbreiding die in de zomer van 2022 verschijnt voor Monster Hunter Rise. Daarnaast zijn er drie nieuwe amiibo-figuren aangekondigd voor Palamute (Canyne Malzeno X), Malzeno en Palico (Felyne Malzeno X) die exclusieve speciale gelaagde bepantsering in de game zullen ontgrendelen.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Rise: Sunbreak

Monster Hunter Rise: Sunbreak™ is de monsterlijke nieuwe uitbreiding voor Monster Hunter Rise, de veelgeprezen en bestverkopende Monster Hunter™-titel die in 2021 op de Nintendo Switch werd uitgebracht en begin 2022 naar pc komt. bevatten een geheel nieuwe verhaallijn met meer nieuwe monsters, naast nieuwe locaties, gameplay-elementen, queesterang en meer. Meer informatie en andere spannende nieuwe gameplay-details over Monster Hunter Rise: Sunbreak zullen in de toekomst worden gedeeld.

Deze uitbreiding boordevol actie staat gepland voor een gelijktijdige release in de zomer van 2022 voor zowel Nintendo Switch als pc.

Ad