Monster Hunter Rise: Sunbreak – Nintendo Switch Pro Controller en details

Monster Hunter Rise: Sunbreak – Nintendo Switch Pro Controller en details

Capcom hield onlangs een Monster Hunter Digital Event, waar ze nieuwe details over Monster Hunter Rise: Sunbreak bekendmaakten.

Eerst en vooral is er een op maat gemaakte Nintendo Switch Pro Controller met Malzeno gepresenteerd. Monster Hunter Rise: Sunbreak gaat in première op 30 juni 2022, met deze toegankelijk.

Meer over Monster Hunter Rise: Sunbreak

The Flying Wyvern Seregios, Aurora Somnacanth en Magma Almudron werden allemaal geïntroduceerd tijdens de show. Over vlaggenschip Elder Dragon Malzeno hebben we ook details over de nieuwe Switch Skill Swap-vaardigheid, nieuwe Follower Quests en meer.

Tijdens het Monster Hunter Digital Event gaven serieproducent Ryozo Tsujimoto en regisseur Yoshitake Suzuki fans de meest gedetailleerde kijk op Monster Hunter Rise: Sunbreak tot nu toe, compleet met een nieuwe trailer boordevol actie en gamegegevens. Drie nieuwe monsters, de nieuwe Switch Skill Swap-vaardigheid, nieuwe Follower Quests en meer informatie over het vlaggenschip Elder Dragon Malzeno werden allemaal onthuld door het paar. Ten slotte presenteerden ze een prachtige nieuwe Monster Hunter Rise: Sunbreak Nintendo Switch Pro Controller met Malzeno, die op 30 juni 2022 wordt uitgebracht, met de grote uitbreiding voor Nintendo Switch en pc via Steam.

The Flying Wyvern Seregios, ook wel bekend als de ‘duizendkantige draak’, maakt een zegevierende comeback in Monster Hunter Rise: Sunbreak. Deze fel territoriale krijger staat bekend om zijn hoogvliegende bewegingen en vlijmscherpe Bladescales die zijn hele lichaam bedekken. Jagers die overrompeld worden wanneer Seregios zijn schubben verliest, lopen het risico de “bleed” -status te krijgen, dus houd je wapens scherp en je verstand scherp. Naast terugkerende wezens die nieuwe krachten en gedragingen hebben terwijl ze verschijnen in Master Rank-taken, bevat de uitbreiding twee nieuwe ondersoorten van monsters die zijn geïntroduceerd in Monster Hunter Rise. De Aurora Somnacanth, die net is geïntroduceerd, stoot een voortdurende koude mist uit die iedereen die te dichtbij komt dreigt te bevriezen. Door zijn aanpassingsvermogen kan hij door ijs glijden om een ​​prooi te raken en een sterke ijsademhaling afgeven. Magma Almudron daarentegen houdt van de verzengende hitte van de Lava Caverns en gebruikt gesmolten steen om potentiële jagers te overmeesteren.

Hoewel elk van deze wezens jagers op hun knieën kan sturen, heeft de oudere draak Malzeno het vermogen om hele koninkrijken op de knieën te krijgen. Malzeno heeft de leiding over een vreemde zwerm parasitaire wezens die de energie van hun prooi grijpen en opzuigen. Wanneer hij rechtstreeks vecht, slaat de Oudere Draak toe met de gratie en woede waar zijn inspiratie, de vampier, om bekend staat. Zodra het zijn doelwit de staat van “bloedziekte” heeft gegeven, gaan de twee de strijd aan om te zien wie hun levensenergie als eerste kan uitputten. Malzeno verandert in een nog angstaanjagender vorm als de jager faalt en verwoestingen aanricht aan hun overgebleven tegenstanders.

Jagers die in Elgado Outpost aankomen, moeten nieuwe methoden ontwikkelen om oorlogvoering te benaderen om deze catastrofale krachten het hoofd te bieden. Jagers die naar het Koninkrijk zijn geroepen, leren nieuwe Switch Skills en kunnen de nieuwe Switch Skill Swap-vaardigheid gebruiken. Jagers kunnen Switch Skill Swap gebruiken om Switch Skills toe te wijzen aan twee afzonderlijke uitrustingen die tijdens een jacht direct kunnen worden gewisseld. Een ervaren jager kan praktisch elke hindernis overwinnen vanwege de grotere flexibiliteit bij het kiezen van welke talenten geschikt zijn voor een bepaalde gelegenheid. Jagers die worden aangevallen terwijl ze een Switch Skill Swap uitvoeren, kunnen een Swap Evade in elke richting gebruiken om gevaar te ontwijken of zich te verplaatsen voor een agressievere aanval. Jagers die meer willen weten over de nieuwe Switch Skills voor elk van de 14 wapentypes, kunnen vanaf 16 mei een reeks korte films bekijken over elk wapen op de officiële sociale kanalen van Monster Hunter.

Extra volgmissies in Monster Hunter Rise: Sunbreak bieden spelers nieuwe mogelijkheden om contact te maken met de kleurrijke reeks personages van de game. Spelers kunnen missies accepteren en voltooien samen met hun favoriete verhaalpersonages in deze singleplayer-jachten. Elke volger heeft unieke vaardigheden en helpt spelers bij het herwinnen van gezondheid, het plaatsen van vallen en zelfs het berijden van monsters om het tij van de strijd te helpen veranderen. Leden van Elgado Outpost, zoals Fiorayne, Luchika, Jae, Admiral Galleus en Master Arlow, evenals leden van Kamura Village, zoals Hinoa en Minoto, zullen beschikbaar zijn als volgers. Spelers zullen volgers ontgrendelen terwijl ze door het verhaal reizen, en het voltooien van volgmissies geeft ze specifieke geschenken.